σεναριογράφος

Πασίγνωστος Έλληνας σεναριογράφος που βρίσκεται στα τηλεοπτικά δρώμενα πάνω από 25 χρόνια δίνει το όνομα της μητέρας του σε παιδικούς χαρακτήρες που παίζουν στις σειρές του.

Μπορεί ο ίδιος να μην έχει παιδιά, αλλά η αγάπη του για την οικογένεια του έχει αναφερθεί αρκετές φορές σε συνεντεύξεις του.

Ο λόγος για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη! Ο γνωστός ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος έχει μεγάλη αδυναμία στους γονείς του, παρά το διαζύγιο τους.

σεναριογράφος

Η μητέρα του ονομάζεται Βίλλυ Μαλάμη και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει δώσει σε μερικούς από τους μικρούς πρωταγωνιστές των σειρών του το όνομα της.

Πιο συγκεκριμένα, στη σειρά «Κλείσε τα Μάτια», η κόρη του Άρη Σερβετάλη στη σειρά ονομάζεται Βίλλυ. Μάλιστα, στη συγκεκριμένη σειρά δύο από τους βασικούς πρωταγωνιστές, έχουν τα ονόματα των αδελφών του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης υποδύεται τον Φίλιππο, ενώ ο Άρης Σερβετάλης τον Στέφανο. Έτσι ονομάζονται και τα δύο αδέλφια του σεναριογράφου.

Παράλληλα, στη σειρά «Δυο μέρες μόνο», πάλι δίνει το όνομα της μητέρας του. Αυτή τη φορά στην τηλεοπτική κόρη του Γιώργου Πυρπασόπουλου, που υποδύεται τον κολλητό του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM