Κανάκης VS ΣΚΑΪ: Η αλήθεια πίσω από τη δικαστική διαμάχη (pics)

Η συνεργασία του Αντώνη Κανάκη με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ έληξε άδοξα και πλέον οι δυο πλευρές αναμένεται να λύσουν τις όποιες διαφορές τους στις δικαστικές αίθουσες.

Ενώ όλοι περίμεναν οι εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο» να κάνουν την εμφάνισή τους στον τηλεοπτικό αέρα του σταθμού του Φαλήρου, ο Αντώνης Κανάκης με ανακοίνωσε μέσα από την επίσημη σελίδα της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» ενημέρωσε ότι η συνεργασία τους με τον ΣΚΑΪ λίγει.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής επισήμανε ότι η πλευρά του καναλιού διοχέτευε στα ΜΜΕ αναληθείς ειδήσεις για την εξέλιξη της συνεργασίας τους.

Ο ΣΚΑΪ απάντησε στην ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη λέγοντας ότι σέβονται πάντα και τηρούν τους όρους που διέπουν μια συνεργασία και πως αυτό συνέβη και στην περίπτωση των δυο αυτών εκπομπών.

Ωστόσο, το πρωί της Πέμπτης (23/1) η δικηγόρος του Αντώνη Κανάκη, Χριστίνα Παναγουλέα, μίλησε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και αποκάλυψε ότι πλέον θα κινηθούν νομικά κατά του ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα είπε: «Επειδή η υπόθεση θα οδηγηθεί από εμάς στα δικαστήρια αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε να αναφερθούμε στις λεπτομέρειες που την αφορούν. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι όλα όσα διαρρέει η πλευρά του ΣΚΑΪ προς τον Τύπο, όπως αυτά αποτυπώνονται στα σχετικά δημοσιεύματα, είναι ανακριβή και παραπλανητικά. Η πραγματικότητα είναι η ακριβώς αντίστροφη. Ο ΣΚΑΪ βρίσκεται εν αδίκω. Τα υπόλοιπα θα τα κρίνουν τα αρμόδια δικαστήρια».

Το News2u.gr, προσπάθησε να επικοινωνήσει με το γραφείο της εκπομπής των «Ράδιο Αρβύλα», αλλά μέχρι την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν υπήρξε κάποια επίσημη απάντησή από πλευράς τους.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM