Άση Μπήλιου: «Γιατί το 2020 δεν θα είναι μια εύκολη χρονιά»

Όταν η Άση Μπήλιου μιλάει, τα λέει όλα. Στακάτα και χωρίς περιστροφές. Δεν εξωραΐζει καταστάσεις, όσο «βαριές» κι αν ακούγονται. Η δημοφιλής -και αγαπημένη, δεκαετίες τώρα, προτού καν ασχοληθεί με τον «πλανήτη-άστρα», απ’ όταν ήταν ραδιοφωνική παραγωγός- ημών και υμών Τοξοτίνα, ξεκαθαρίζει γιατί το 2020 δεν θα είναι βατό. Καθόλου μάλιστα!  

«Δυνατή» γεναριάτικη όψη

«Πιστεύω ότι τα επόμενα τρία χρόνια θα υπάρξουν πολλές αλλαγές. Μπορεί να κλείσει κάποιο κανάλι, να δούμε συμπτύξεις, να υπάρξουν αλλαγές. Δεν είναι εύκολη χρονιά στο ξεκίνημά της. Είναι μια χρονιά που ξεκινάει με μια ζόρικη όψη και μια ζόρικη έκλειψη. Να δούμε τι θα είναι. Γενικά δεν είναι χαλαρά τα πράγματα, σε καμία περίπτωση. Έχει κάποιες όψεις που είναι δύσκολες.

Αυτή η όψη που έχουμε του Κρόνου-Πλούτωνα, στο ξεκίνημα της χρονιάς, τον Ιανουάριο, είναι όψη που αν ανατρέξεις στον τελευταίο αιώνα, συνδέεται με τις ενάρξεις πολέμων και φυσικές καταστροφές. Εγώ απλά εύχομαι ό,τι και να είναι, να μην έχει θύματα και να είναι ανώδυνο. Αν με ρωτάς αν μπορώ να αποκλείσω τίποτα. Δεν έχει να κάνει με την Ελλάδα αυτό που λέω, αλλά με τον παγκόσμιο χώρο.», τόνισε on air και πρόσθεσε:

«Την τελευταία φορά που αυτοί οι δύο πλανήτες συναντήθηκαν σε αντίθεση ήταν τον Αύγουστο-Σεπτέμβρη και τότε είχαμε το τρομοκρατικό χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους».

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ Κινέζικο Ωροσκόπιο: Προβλέψεις για το 2020, τη Χρονιά του Ποντικιού-Πώς θα βρεις το δικό σου ζώδιο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ ΙΝΣΤΑGRAM