Ματίνα Νικολάου για Κούγια: Δεν θέλω να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι, δεν με αφορούν

Η ηθοποιός πήρε θέση για την υπόθεση Λιγνάδη και για τα όσα δήλωσε ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας

Η ηθοποιός Ματίνα Νικολάου ή αλλιώς γνωστή σε όλους μας και ως «Βάνια» από το «Καλό μεσημεράκι» μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό του Open και στη Σίσσυ Χρηστίδου για τις καταγγελίες που σημειώνονται στο χώρο του θεάτρου, αλλά και για την υπόθεση Λιγνάδη.

Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά πως «δεν γνώριζα λεπτομέρειες για όλα αυτά που ακούγονται. Ταράχτηκα πάρα πολύ. Τον καιρό που ήμουν στη δραματική σχολή δεν τα έπαιρνα χαμπάρι». «Τώρα που το βλέπω και το ακούω στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Πρέπει να είναι φωτεινό το δικό μας επάγγελμα» πρόσθεσε.

«Τι σημαίνει μέτριος; Ποιος το κρίνει;»

Ερωτηθείσα η Ματίνα Νικολάου, για τον χαρακτηρισμό «μέτριος» που απέδωσε ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας στον Σπύρο Μπιμπίλα, λέγοντας μάλιστα ότι μετέφερε τα λόγια του εντολέα του, η ηθοποιός δήλωσε «Τι σημαίνει μέτριος; Ποιος το κρίνει; Είναι απαράδεκτος αυτός ο χαρακτηρισμός. Είναι ωραίο να λειτουργούμε σαν ομάδα σε αυτές τις καταστάσεις».

Μάλιστα στη συνέχεια η ηθοποιός ξέσπασε κατά του δικηγόρου για χαρακτηρισμό «επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι». «Δεν μπορώ καθόλου τον Κούγια. Δεν με νοιάζει τι θα πει, δεν θέλω να τον ακούω. Είμαι σίγουρη ότι δεν θέλω να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι, δεν με αφορούν. Πρέπει να αλλάξει αυτό. Δεν μπορεί να κάνεις τέτοιους χαρακτηρισμούς».

«Να μην αφήνουμε ανθρώπους που πιστεύουν αυτό να κυριαρχούν σε οποιοδήποτε επίπεδο. Να το πάρουμε πάνω μας. Αισθάνομαι υπεύθυνη για αυτό που συμβαίνει, είμαι στην ηλικία αυτή, έχω αποκτήσει ένα παιδί» κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM