Μαρίνα Πατούλη: «Δεν έχω επικοινωνήσει με τον σύζυγό μου»

Η Μαρίνα Πατούλη διέψευσε τον Χάρη Ρώμα - Δεν έχει επικοινωνήσει με τον σύζυγό της

Στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» μίλησε η Μαρίνα Πατούλη σχετικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, αλλά και για την επικοινωνία με το σύζυγό της.

Πιο αναλυτικά, η ίδια ανέφερε:

«Προσπαθώ να το αντιμετωπίσω γιατί υπάρχει ένα χρόνιο πρόβλημα το οποίο εκδηλώθηκε πέρσι το καλοκαίρι και αφορά καρδιακή ανεπάρκεια. Είμαι σε αυστηρή επιτήρηση από τον θεράποντα ιατρό μου. Έκανα εισαγωγή χθες, έπρεπε να παραμείνω αλλά λόγω του ότι ήταν το παιδί μόνο του στο σπίτι αποφάσισα με ατομική ευθύνη να επιστρέψω. Παίρνω την φαρμακευτική μου αγωγή, έχω κάποια άσχημα συμπτώματα, πιστεύω ότι θα το αντιμετωπίσω».

Σημειώνεται, πως το Σάββατο (20/3) ο Χάρης Ρώμας είχε πει στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ότι ο Γιώργος Πατούλης ήταν στο πλευρό της συζύγου του.

«Είναι στο πλευρό τόσων και τόσων ανθρώπων, δεν θα είναι στο πλευρό της Μαρίνας Πατούλη; Στη συγκεκριμένη στιγμή, μιας και με ρωτάς αυτό το συγκεκριμένο πράγμα, είναι δίπλα στη Μαρίνα Πατούλη, ναι. Ήταν δυνατόν να μην είναι» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας.

Ερωτηθείσα για το αν επικοινώνησε ο Γιώργος Πατούλης μαζί της, η Μαρίνα Πατούλη απάντησε αρνητικά, δηλώνοντας συγκεκριμένα:  «Οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου είναι οι άνθρωποι που με αγαπάνε πραγματικά και βρίσκονται μαζί μου με φυσική παρουσία. Φαντάζομαι ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα είναι πολύ φορτισμένος με την κατάσταση του κορονοϊού… εντάξει»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM