Μαρίνα Πατούλη: «Σε μια πορεία γάμου 35 ετών, μπορεί να υπάρξουν τρίτα πρόσωπα»

Η Μαρίνα Πατούλη μέσα από τον «αέρα» της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε για την κατάσταση της υγείας της καθώς και για τον φημολογούμενο χωρισμό της με τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη – «Ένα ωραίο απόγευμα ο Γιώργος μού ανακοίνωσε ότι θέλει να μείνει μόνος του» 

Για την κατάσταση της υγείας της αλλά και τις φήμες γύρω από τον πολύκροτο χωρισμό της με τον Γιώργο Πατούλη μίλησε στον «αέρα» της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε», η Μαρίνα Πατούλη.

«Έχω ένα καρδιακό πρόβλημα και με το όλο στρες δεν νιώθω καλά»

Αρχικά, η Μαρίνα Πατούλη είπε: «Δεν είμαι καθόλου καλά. Έχω ένα καρδιακό πρόβλημα και με το όλο στρες δεν νιώθω καλά».

Στη συνέχεια μίλησε και για τη δύσκολη περίοδο που περνά, αναφέροντας πως «περνά τη βία της σιωπής» και πως ο σύζυγός της και περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, έχει εξαφανιστεί από το σπίτι και δεν επικοινωνεί μαζί της, ούτε για τα θέματα του γιου τους Αλέξανδρου.

«Η μόνη επαφή που έχω με τον Γιώργο είναι μέσα από τα media όπου παρακολουθώ τις δράσεις του»

Η Μαρίνα Πατούλη κλαίγοντας εξομολογήθηκε: «Καμιά γυναίκα να μη βιώσει αυτό που περνάω. Η μόνη επαφή που έχω με τον Γιώργο είναι μέσα από τα media όπου παρακολουθώ τις δράσεις του. Δεν έχουμε καμία άλλη επικοινωνία, παρά τις απέλπιδες προσπάθειες που έχω κάνει τους τελευταίους δυόμισι μήνες να επικοινωνήσω μαζί του».

«Απαξιώνει να μου απαντήσει ακόμη και στα μηνύματα. Δεν ξέρω αν του έχω κάνει κάτι. Απλώς εξαφανίστηκε. Δεν ξέρω καν πού μένει. Δεν έχω καμία εικόνα» συμπλήρωσε η ίδια.

«Το θέμα είναι ότι έχω ένα παιδί, τον Αλέξανδρο»

Στη συνέχεια είπε: «Το θέμα είναι ότι έχω ένα παιδί, τον Αλέξανδρο, στην εφηβεία που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Τον έχω προσκαλέσει να τα συζητήσουμε με ειδικούς για να πάρουμε κοινές αποφάσεις για το παιδί μας και δεν μου απαντά καν».

«Από εκεί και έπειτα δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου»

Αμέσως μετά η Μαρίνα Πατούλη αναφερόμενη στη μέρα που ο σύζυγός της έφυγε από το σπίτι τους είπε: «Ένα ωραίο απόγευμα μού ανακοίνωσε ότι θέλει να μείνει μόνος του και να έχει την ψυχική του ηρεμία. Από εκεί και έπειτα δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου».

Ωστόσο, η Μαρίνα Πατούλη αποκάλυψε πως εκείνος επικοινωνεί με τον γιο τους, αλλά αρνείται να επικοινωνήσει μαζί της, και πως ακόμη και σε θέματα που έχουν προκύψει με τον γιο τους αρνείται να βρεθούν για να συζητήσουν.

Γιώργος και Μαρίνα Πατούλη

«Μπορεί να ήμουν ανάξια σύζυγος, αλλά γονείς θα είμαστε για πάντα»

Συνεχίζοντας δήλωσε: «Σύζυγοι μπορεί να μην είμαστε. Μπορεί να ήμουν ανάξια σύζυγος, αλλά γονείς θα είμαστε για πάντα. Ήταν μια συνειδητή επιλογή και είμαστε υπεύθυνοι άνθρωποι. Πρέπει να διαχειριστώ τον προσωπικό μου πόνο, το παιδί μου και το θέμα της υγείας μου».

«Ο Γιώργος είναι ο άντρας της ζωής μου»

Και εμφανώς συντετριμμένη πρόσθεσε: «Ο Γιώργος είναι ο άντρας της ζωής μου και νιώθω συντετριμμένη. Είναι σαν να περνάω έναν θάνατο και ο ζωντανός θάνατος είναι ακόμη χειρότερος».

«Η γυναίκα κρατά το σπίτι της και, νομίζω, γίνομαι κατανοητή»

Επίσης, η Μαρίνα Πατούλη απάντησε και στην ερώτηση αν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στον γάμο τους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ ως γυναίκα θεωρώ ότι σε μια πορεία γάμου 35 χρόνων μπορεί να υπάρξουν τρίτα πρόσωπα. Η γυναίκα κρατά το σπίτι της. Και, νομίζω, γίνομαι κατανοητή. Δεν με αφορά το τρίτο πρόσωπο. Η οικογένεια είναι πάνω από τα τρίτα πρόσωπα».

Image removed.

«Μια από τις μεγαλύτερες μορφές βίας είναι η βία της σιωπής»

Και κατέληξε αναφέροντας: «Εγώ αυτή τη στιγμή –χωρίς να ξέρω τον λόγο– δεν έχω τη δυνατότητα να διαχειριστώ το σπίτι μου, την οικογένειά μου, τον αυτοσεβασμό μου και την αξιοπρέπειά μου. Μια από τις μεγαλύτερες μορφές βίας είναι η βία της σιωπής. Όταν ο άλλος δεν σου μιλά, σε απαξιώνει. Και για ποιον λόγο θα ήθελα να ξέρω».

Δείτε όσα αποκάλυψε η Μαρίνα Πατούλη: Τι απάντησε ο Γιώργος Πατούλης όταν ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα περί χωρισμού;

Μετά τον ντόρο που ξέσπασε αναφορικά με την είδηση για τον χωρισμό του ζεύγους Πατούλη, έπειτα από 35 χρόνια γάμου, ο περιφερειάρχης Αττικής θέλησε να κάνει μια απλή, λιτή και απέριττη δήλωση αποκλειστικά στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day», απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στα δημοσιεύματα για την κρίση στον γάμο τους.

Ο κ. Πατούλης είπε χαρακτηριστικά: «Βρίσκομαι σε διαρκείς συνομιλίες για τον κορονοϊό με τον υπουργό Υγείας. Τα υπόλοιπα είναι προσωπικά θέματα. Ευχαριστώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM