Θοδωρής Μαραντίνης: H ζωή του μετά το διαζύγιο με τη Χρηστίδου

Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου αποφάσισαν να βάλουν τέλος στο γάμο τους και να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Η ανακοίνωση τους ότι μετά από 13 χρόνια γάμου χωρίζουν, έπεσε σαν βόμβα στην εγχώρια showbiz, αφού έδειχναν ερωτευμένοι και τίποτα δεν φανέρωνε αυτή την εξέλιξη.

Έκτοτε, οι δυο τους δεν θέλησαν να δώσουν κάποια εξήγηση γι' αυτή την απόφασή τους, ενώ αποφάσισαν να διατηρήσουν καλές σχέσεις για τα παιδιά τους.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του Mega και αναφέρθηκε στον χωρισμό του από τη Σίσσυ Χρηστίδου και αποκάλυψε πως είναι η καθημερινότητά του μετά το διαζύγιο.

«Το δουλεύουμε καθημερινά δεν είναι εύκολο»

«Παίρνοντας ένα διαζύγιο δεν σταματά να υπάρχει η οικογένεια. Σταματά να υπάρχει το ζευγάρι και η σχέση. Οπότε εκεί είναι μια νέα ισορροπία και μια νέα τάξη πραγμάτων που προσπαθείς να βάλεις. Σε αυτή τη διαδικασία είμαστε και εμείς και θεωρώ κάθε ζευγάρι που χωρίζει. Να δεις δηλαδή τη νέα πραγματικότητα έχοντας σαν προτεραιότητα την οικογένεια γιατί αυτός ο δεσμός δεν θα αλλάξει ποτέ. Οφείλει να διατηρηθεί η οικογένεια απλά πρέπει να διατηρηθεί σε εκείνο το επίπεδο που θα είναι λειτουργική για όλα τα μέλη της. Να μην έχει τριβές, Να υπάρχει σεβασμός, ο κατάλληλος παραδειγματισμός για τα παιδιά και αυτό θέλει δουλειά» είπε στον Άρη Καβατζίκη και συνέχισε:

«Αυτό που κατάλαβα είναι πως, όπως μια σχέση θέλει καθημερινή δουλειά για να υπάρξει, ένας χωρισμός θέλει επίσης τουλάχιστον στην αρχή αντιστοίχως μια δουλειά. Πάλι υποχωρήσεις, προσπάθεια για κατανόηση μέχρι να βρεις εκείνη την ισορροπία που θα είσαι σε αυτό το νέο πράγμα και εσύ και πάνω από όλα τα παιδιά. Με κουμπί δεν γίνεται σίγουρα και όποιος το λέει πως το κάνει με κουμπί ψεύδεται ασύστολα! Μάλλον δεν υπήρχε είτε έρωτας είτε οικογένεια πραγματικά» πρόσθεσε ο τραγουδιστής και συμπλήρωσε:

«Το δουλεύουμε καθημερινά και δεν είναι εύκολο. Ειδικά όταν είσαι δεκαπέντε χρόνια με κάποιον και είσαι στα φώτα της δημοσιότητας, λες πως αν κάτι δεν χειριστώ σωστά μπορεί να έχει αντίκτυπο στα παιδιά. Θέλει ίσως μια διπλή προσοχή»