Madonna mia: Μόλις 25 ετών ο νέος της σύντροφος (φωτογραφικό υλικό)

Madonna mia, ελληνιστί, Παναγία μου. Στα... κανονικά του, όμως, αχ Madonna. Το παράκανε αυτή τη φορά η πάλαι ποτέ «βασίλισσα της ποπ».

Ο νέος της σύντροφος είναι μόλις 25 ετών κι έσκασαν οι πρώτες τους φωτογραφίες απ' το Μαϊάμι, όπου βρίσκονται για τις γιορτές.

 Σε μπαλκόνι ξενοδοχείου, για την ακρίβεια λουσάτου -αν και το φανταστήκατε, είμαι βεβαία- τους συνέλαβε ο φακός του παπαράτσο. Όχι δηλαδή ότι η Madonna στο χάλι που έχει φτάσει τώρα -δισκογραφικά, συναυλιακά, όπως και να το θέσεις, μέσα θα πέσεις- δεν θα «πούλαγε» το παπαρατσικό για να βγάλει χρήμα και να ακουστεί εκ νέου. Η «βασίλισσα» προ πολλού έχει πάψει ν' ακούγεται για καλό κι εμάς, όταν στα 80s ήμασταν σχολιαρόπαιδα και την ακούγαμε, μας λυπεί. Πολύ. Πολύ. Πολύ.

Στο διά ταύτα, το νέο της αμόρε ονομάζεται Ahlamalik Williams και -ναι- είναι ο προσωπικός χορευτής της.

Κι αν μπορούσε να είναι παιδί της, ποιος νοιάζεται; Τα «πιτσουνάκια» δηλώνουν ερωτευμένα και το χαίρονται. Χρόνια πολλά «βασίλισσα» κι... ερωτιάρικα - απ' την καρδιά μας. Ο έρως χρόνια δεν κοιτά, εξάλλου κι όπου βρεθεί... χορεύει, που λέει και το άσμα. Κυριολεκτικά στην προκειμένη.

ΤΙΡ

Να σχολιάσουμε ότι η Madonna έχει κάνει εμφανέστατη κοιλίτσα, ότι μέση δεν υπάρχει πια, την πάτησε το τρένο, περιττό - νομίζω. Η αγάπη φταίει - και οι μακαρανάδες!

AKOΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM