Mπουρδούμης: Έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφος του μπροστά στη Βίσση (vid)

Ο Αλέξανδρος Mπουρδούμης έκανε πρόταση γάμου το βράδυ της Παρασκευής, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, στη σύντροφό του, Λένα Δροσάκη. Η πρόταση μάλιστα έγινε στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση.

Ενώ το αγαπημένο ζευγάρι διασκέδαζε με τις επιτυχίες της Άννας Βίσση, ο ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή, γονάτισε δημόσια και ζήτησε στην εκλεκτή της καρδιάς του να τον παντρευτεί. «Θα με παντρευτείς αγάπη μου;», είπε ο Αλέξανδρος Mπουρδούμης μπροστά σε όλους τους θαμώνες.

Η Άννα Βίσση έδωσε το μικρόφωνό της στην Λενα Δροσάκη και εκείνη είπε το πολυπόθητο «ναι». Συγκινημένη δέχθηκε το μονόπετρο που επισφράγισε τη νέα τους ζωή.

Η όμορφη ηθοποιός, την οποία ο σύντροφός της σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξή του αποκάλεσε γυναίκα της ζωής του, διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Στην πρώτη εμφάνιση του ζευγαριού μετά την χαρμοσύνη είδηση, είδαμε στα μάτια και των δυο τον έρωτα τους να ακτινοβολεί, ενώ παρατηρήσαμε και τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης.

Τώρα που έγινε και η πρόταση γάμου, αναμένουμε δύο ευχάριστα γεγονότα.Τον γάμο τους αλλά και την γέννηση του πρώτου τους παιδιού!

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM