Λουϊζίδου για Λιγνάδη: «Είναι τόσο βαθιά σοκαριστικό που δεν ξέρω τι να πω»

Η Ρένια Λουϊζίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και δε δίστασε να μιλήσει για τις καταγγελίες εις βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη

Η γνωστή ηθοποιός, Ρένια Λουϊζίδου, τοποθετήθηκε σχετικά με τον κύκλο καταγγελιών που έχει ανοίξει με αποδέκτη τον Δημήτρη Λιγνάδη και όχι μόνο, ενώ σχολίασε και τη στάση της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε: 

«Αυτό φεύγει από καθε σφαίρα… Μέχρι τώρα μιλούσαμε για ενήλικες ανθρώπους που έχουν να λύσουν τα θέματα τους. Εδώ είναι άλλη πίστα, τρομακτική. Δεν ξέρω τι να πω. Είναι τόσο βαθιά σοκαριστικό που πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Ευτυχώς σήμερα έχει περάσει πια στα χέρια που έπρεπε να έχει περάσει. Της δικαιοσύνης, των εισαγγελέων.

Δεν έχω βρεθεί ποτέ με πιο μεικτά συναισθήματα. Υπάρχει μία ανακούφιση ότι υπάρχει η ελπίδα να αλλάξουμε κάποια πράγματα και να δημιουργήσουμε ένα νέο πιο υγιές περιβάλλον. Υπάρχει όμως και η ταραχή… Είμαστε όλοι τρομερά σοκαρισμένοι με όλο αυτό. Ξέραμε, ακούγαμε ψιθύρους, ο καθένας μας ήξερε ένα περιστατικό αλλά τη σούμα δεν την είχαμε υπόψιν μας. Ότι αυτό το πράγμα είχε τέτοια ένταση και έκταση δεν ήταν στην αντίληψή μας.

 

Υπήρχε ένα είδος ομερτά και εν μέρει το είχαμε αποδεχθεί ότι έτσι γίνονται τα πράγματα και αν σε παίρνει, παίρνεις αποστάσεις. Επίσης, δεν μπορούσες να μιλήσεις πρώτος πριν από το θύμα.

Είναι πολύ βαριά η κατηγορία πια. Ευτυχώς έχουμε έρθει σε αυτό το σημείο με ντράβαλα πολλά και μπρος πίσω χρονικά. Την τοποθέτηση της Λίνας Μενδώνη δεν την θεωρώ τοποθέτηση. Δηλαδή θα συνταχθώ με το 80% των συναδέλφων μου γιατί είναι μία θέση που δεν μπορείς να πεις «δεν ξέρω». Και αν πεις «δεν ξέρω», θα πρέπει να πεις και «παραιτούμαι». Δεν μπορείς να μην ξέρεις σε αυτή τη θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM