Λιόλιου: «Δεν είμαι ερωτευμένη. Με τον Πέτρο είμαστε φίλοι»

Κατερίνα Λιόλιου Πέτρος Κωστόπουλος

Η Κατερίνα Λιόλιου μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για το ταξίδι της στο Ντουμπάι αλλά και για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Πέτρο Κωστόπουλο

Η τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου μίλησε στην κάμερα του «Love it», αποκαλύπτοντας πως δεν είναι ερωτευμένη αυτή την περίοδο και πως με τον Πέτρο Κωστόπουλο είναι μόνο φίλοι.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια δήλωσε: 

«Κατανοώ και το αρνητικό σχόλιο και την κακή ψυχολογία του κόσμου στο σπίτι. Και θα σου πω γιατί… Τον Αύγουστο, που η Ελλάδα είχε ανοίξει τα σύνορα στους τουρίστες και ο κόσμος πήγαινε διακοπές κανονικά, δυστυχώς νόσησα από κορονοϊό και το πέρασα πολύ δύσκολα, έκατσα σπίτι 20 ημέρες. Ήμουν πολύ στεναχωρημένη που έβλεπα τους φίλους μου να πηγαίνουν διακοπές. Είναι κάτι που μπορώ να καταλάβω, την ψυχολογία κάποιου που θα τσαντιστεί και θα πει “μα γιατί;”, το καταλαβαίνω».

Για τη φημολογούμενη σχέση της, δε, με τον Πέτρο Κωστόπουλο δήλωσε: Δεν είμαι ερωτευμένη, αλλά θα ήθελα πολύ να ερωτευτώ. Με τον Πέτρο είμαστε φίλοι, τον εκτιμώ πολύ. Ήμασταν μια μεγάλη παρέα στο Ντουμπάι, αλλά μέχρι εκεί».

Υπενθυμίζεται πως η τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου και ο Πέτρος Κωστόπουλος είχαν βρεθεί στο Ντουμπάι μαζί, όπου και τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM