Η Λίλιαν Αρχοντή στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Η ηθοποιός Λίλιαν Αρχοντή αποκάλυψε πως έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, ενώ αναφέρθηκε και στα σχόλια που έγιναν αναφορικά με το μήνυμά της στον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε», φιλοξενήθηκε η ηθοποιός Λίλιαν Αρχοντή, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο της «Φιόνας» στο επιτυχημένο σίριαλ του ANT1, «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Η Λίλιαν Αρχοντή θέλησε να μιλήσει για τα ακραία μηνύματα –γεμάτα μίσος– που δέχτηκε έπειτα από ένα μήνυμα που αποκάλυψε ότι έστειλε στον Πέτρο Φιλιππίδη, ώστε να του εκφράσει την εκτίμηση και τη συμπαράστασή της.

Παράλληλα, δεν δίστασε να αποκαλύψει πως και η ίδια έχει βιώσει σεξουαλική παρενόχληση στο παρελθόν από γνωστό ηθοποιό του θεάτρου, ο οποίος, ωστόσο, δεν βρίσκεται πλέον εν ζωή.

Η ηθοποιός Λίλιαν Αρχοντή

«Έχω βιώσει κακοποίηση από πολύ μεγάλο άνθρωπο του θεάτρου στην αρχή της καριέρας μου»

Πιο συγκεκριμένα, η «Φιόνα» είπε: «Το παράπονό μου είναι ότι δεν δόθηκε συνέντευξη για το μήνυμα που έστειλα στον ηθοποιό – σκηνοθέτη, έχω πει κι άλλα πράγματα, έχω βιώσει κακοποίηση και ψυχολογική και λεκτική και σεξουαλική πριν από χρόνια. Έχω βιώσει κακοποίηση από πολύ μεγάλο άνθρωπο του θεάτρου στην αρχή της καριέρας μου και, επειδή δεν είναι εν ζωή, δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Κανείς δεν ασχολήθηκε με αυτό».

«Είμαι μαζί τους»

Η ηθοποιός συνέχισε υποστηρίζοντας τις γυναίκες που μίλησαν για τα όσα έχουν βιώσει. Είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι στις κακοποιημένες γυναίκες και να πω ένα “μπράβο” στα κορίτσια και τα αγόρια που μίλησαν. Είμαι μαζί τους».

Δείτε όσα είπε η Λίλιαν Αρχοντή στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM