Κάτια Ταραμπάνκο: «Θα ήθελα να κάνω κάτι δικό μου τηλεοπτικά»

Η Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε για τα όνειρα της, την αλλαγή στην εμφάνιση της, καθώς και τα μελλοντικά επαγγελματικά της σχέδια

Η νικήτρια του GNTM και πρώην παίκτρια του Survivor, Κάτια Ταραμπάνκο, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου», όπου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην αλλαγή στην εμφάνιση της, τα όνειρα της, αλλά για τα μελλοντικά της σχέδια όσον αφορά τα επαγγελματικά της.

Αρχικά, το νεαρό μοντέλο εξομολογήθηκε: «Ήμουν 53 κιλά όταν μπήκα στο Survivor. Δεν ξέρω πόσα κιλά βγήκα και τώρα είμαι λίγο παραπάνω από τα 53 κιλά που ήμουν».

Αμέσως μετά, αφού είδε το δώρο των «Κου Κου» –μια ποιητική συλλογή με τα δικά της ποιήματα– είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν όνειρό μου να εκδώσω την ποιητική μου συλλογή. Ήθελα να μαζέψω όλα μου τα ποιήματα σε ένα βιβλίο».

Και συνέχισε λέγοντας:  «Είμαι καλά, τρώω και σιγά σιγά επανέρχομαι στους φυσιολογικούς ρυθμούς».

Και συμπλήρωσε, αναφορικά με τα επόμενα επαγγελματικά της πλάνα: «Θα ήθελα να κάνω κάτι δικό μου τηλεοπτικά, που να μπορώ να υποστηρίξω για να βγει όσο πιο ειλικρινές και καθαρό γίνεται. Είτε είναι εκπομπή με ταξίδια ή οτιδήποτε. Εννοείται ότι είμαι μέσα για το My Style Rocks»

Τέλος, το μοντέλο κατέληξε λέγοντας: «Είμαι πάρα πολύ καλά στην επαγγελματική και στην προσωπική μου ζωή και στην υγεία μου».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM