Κάτια Ταραμπάνκο: «Δέχτηκα πολλά ακραία σχόλια, ακόμη και απειλές»

Η Κάτια Ταραμπάνκο, μετά την αναπάντεχη αποχώρησή της από τον Άγιο Δομίνικο για λόγους υγείας, μιλά για την εμπειρία της εκεί και αποκαλύπτει πως έχει δεχτεί εκατοντάδες ακραία σχόλια αλλά και απειλές

Η πρώην παίκτρια του «GNTM» και του «Survivor» έδωσε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «You», όπου και μίλησε για την αναπάντεχη αποχώρησή της –για λόγους υγείας– από το ριάλιτι επιβίωσης αλλά και για τα πικρόχολα και προσβλητικά σχόλια που έχει δεχτεί από τότε που κέρδισε το «GNTM».

«Ενοχλήθηκα, απογοητεύτηκα και κάποια στιγμή φρίκαρα»

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια αποκάλυψε για τη «μετά "GNTM"» εποχή: «Σίγουρα δέχτηκα πολλά σχόλια. Ενοχλήθηκα, απογοητεύτηκα και κάποια στιγμή φρίκαρα. Ήθελα απλά να κλειστώ σε ένα σπίτι. Να κλείσω το κινητό μου και να μην έχω κανέναν. Αυτή η κατάσταση κράτησε δύο μήνες. Δεν μου συνέβαινε κάθε μέρα, αλλά ερχόταν κι έφευγε. Ένιωθα ότι έχω κάνει κάτι λάθος. Όμως, πολλές φορές ο κόσμος είναι πολύ σκληρός κριτής».

«Απ' όλα θα υπάρχουν, αλλά δεν τα αφήνω να με επηρεάσουν»

Αμέσως μετά το μοντέλο εξομολογήθηκε: «Δέχτηκα πολλά ακραία σχόλια, ακόμη και απειλές, ότι "αν σε πετύχω έξω, θα σου χαράξω το πρόσωπο". Απ' όλα θα υπάρχουν, αλλά δεν τα αφήνω να με επηρεάσουν»

Τέλος, η Κάτια Ταραμπάνκο αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό με μια δασκάλα της στο σχολείο, η οποία δήθεν μπερδευόταν και έλεγε λάθος το όνομά της απλώς και μόνο για να την κοροϊδέψει.

Δείτε παρακάτω: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM