Κατερίνα Ζαρίφη: «Τώρα ήρθε η στιγμή της δικαιοσύνης»

Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» για το επερχόμενο αφιέρωμα στην παράδοση μέσα από το «Σπίτι με το Mega», τον χωρισμό της, τις «Roomies» καθώς και για το ελληνικό κίνημα #metoo

Η παρουσιάστρια Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για τη μουσική, τον χωρισμό της, τις «Roomies», το ελληνικό #metoo αλλά και για τα σχέδια που κάνει για το μέλλον.

«Το ηπειρώτικο είναι το heavy metal της Ελλάδας»

Αρχικά, η Κατερίνα Ζαρίφη είπε με περίσσιο χιούμορ: «Το ηπειρώτικο είναι το heavy metal της Ελλάδας», με αφορμή τη συμμετοχή της στην παραδοσιακή εκδοχή της εκπομπής «Σπίτι με το Mega».

Για τον χωρισμό της

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον χωρισμό της, λέγοντας: «Το μαγικό με εμένα ήταν ότι δεν ξεπέρασα τη σχέση. Πέρασα τον χωρισμό, αλλά ήταν μια σχέση εννέα χρόνων που τελείωσε. Είμαστε ακόμα οικογένεια και έχουμε επαφή. Μου άλλαξε και τα λάστιχα πρόσφατα».

«Το μόντελινγκ είναι μονόδρομος»

Η παρουσιάστρια δεν δίστασε να αστειευτεί μάλιστα όσον αφορά και την απώλεια των κιλών της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το μόντελινγκ είναι μονόδρομος. Έχω χάσει 18 κιλά».

Για την εκπομπή «Roomies»

Image removed.

Για την εμπειρία της με τις άλλες δύο «Roomies» δήλωσε: «Τρεις γυναίκες μπορούν να συνεργαστούν άψογα, είναι ευτυχής συγκυρία η συνεργασία με τη Μαρία Σολωμού και την Ντορέττα Παπαδημητρίου».

«Σιγά σιγά θα ανοίξουν πολλά στόματα»

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στο ελληνικό #metoo, λέγοντας: «Σιγά σιγά θα ανοίξουν πολλά στόματα, υπάρχει και ο χώρος της τηλεόρασης που αν ανοίξει ο ασκός… Θαύμασα το θάρρος της Σοφίας Μπεκατώρου και της Ζέτας Δούκα και είπα "επιτέλους!". Ως άνθρωπος, σιχαίνομαι το να έχεις εξουσία και να τη χρησιμοποιείς σε οτιδήποτε άλλο εκτός από το να κάνεις καλό, και νομίζω ότι τώρα ήρθε η στιγμή της δικαιοσύνης».

Κατερίνα Ζαρίφη

«Το να φοβίζεις τον άλλον και αυτό να σε ευχαριστεί, για μένα αυτό είναι έγκλημα»

Και συμπλήρωσε: «Να έρθει η κάθαρση. Ο Έλληνας αγαπά το θέατρο. Ως νέα στο θέατρο, είδα φως και δεν θέλω να υπερισχύσει το σκοτάδι. Μου έχει τύχει επιθετική συμπεριφορά στην τηλεόραση. Το να φοβίζεις τον άλλον και αυτό να σε ευχαριστεί, για μένα αυτό είναι έγκλημα».

Για τα μελλοντικά της σχέδια

Τέλος, αναφερόμενη στα μελλοντικά της σχέδια είπε πως θα ήθελε να συμμετάσχει σε μια σειρά αλλά και σε μια βραδινή εκπομπή.

Δείτε παρακάτω:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM