Νέα καταγγελία: «Γνωστός ηθοποιός με παρενόχλησε σεξουαλικά όταν ήμουν 14 ετών»

κόκκινα καθίσματα θέατρο

Μια νέα καταγγελία ήρθε στην επιφάνεια από τον Χρήστο Πέρρο, ο οποίος αποκάλυψε πως γνωστός ηθοποιός τον παρενόχλησε σεξουαλικά στην ηλικία των 14 ετών

Ο 35χρονος, πλέον, λογοθεραπευτής Χρήστος Πέρρος αποκάλυψε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» πως γνωστός ηθοποιός τον παρενόχλησε σεξουαλικά όταν ήταν μόλις 14 ετών.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά για το αποτρόπαιο περιστατικό:

«Όταν ήμουν 14 ετών, εκτός από την παρέα των φίλων μου, μου άρεσε να βλέπω κινηματογράφο μόνος μου. Έτσι, ένα βράδυ πήγα σε έναν κινηματογράφο στην πλατεία Αμερικής για να δω μια ταινία. Σήμερα είμαι 35, μιλάμε για 21 χρόνια πριν. Επειδή όμως με τον πατέρα μου καθυστερήσαμε να πάμε στην πρώτη προβολή, αποφασίσαμε να δω την επόμενη, και στο μεσοδιάστημα χρειάστηκε να περιμένω στον προαύλιο χώρο. Εκεί με προσέγγισε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, αρχίζοντας μια κουβέντα περί ανέμων και υδάτων. Εκείνη την περίοδο προβαλλόταν μια σειρά που ήταν πάρα πολύ δημοφιλής στο κοινό. Εγώ τον αναγνώρισα και γι’ αυτό ήμουν φιλικά διακείμενος. Άρχισε να γίνεται πιο διαχυτικός, πιο φιλικός, βάζοντας το χέρι στη μέση μου και χαϊδεύοντάς μου τα μαλλιά, χωρίς να με πιέζει όμως.

Χωρίς καμία περιστροφή και ενδοιασμό μού προτείνει να πάμε σπίτι του για ένα τσιγάρο και ένα ουίσκι. Αυτή ήταν η ατάκα. Όπου εγώ έχω “παγώσει”, γιατί με έχει αγγίξει και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ. Τελικά τον σπρώχνω και του λέω “δεν υπάρχει περίπτωση, είμαι 14 χρόνων”. Κατάφερα να τον απωθήσω. Ο μπαμπάς μου θα ερχόταν να με πάρει από τον κινηματογράφο. Του είπα ότι “δεν υπάρχει περίπτωση, εγώ πίνω κάθε μέρα γάλα πριν πάω σχολείο”. Με τη λέξη “γάλα” το βλέμμα του άστραψε. Έφυγε χωρίς να μου πει “καληνύχτα”, χωρίς να μου πει τίποτα, έβαλε την ουρά στα σκέλια και έφυγε».

Δείτε μετά το 25ο λεπτό:

Η δεύτερη συνάντηση 

«Τα χρόνια πέρασαν, εγώ τελείωσα το σχολείο και ήμουν καλός μαθητής. Θέλησα να πάρω πληροφορίες από μια δραματική σχολή στην οποία ήθελα να φοιτήσω. Και μόνο σε αυτήν, και το τονίζω. Πήγα, χτύπησα την πόρτα, μπήκα μέσα, με ρώτησαν από πού μπορώ να πάρω πληροφορίες, μου υπέδειξαν ένα γραφείο, στο οποίο χτύπησα την πόρτα, άνοιξα… και εκεί ήταν ο συγκεκριμένος ηθοποιός.

Με πολύ μεγάλη χαρά με υποδέχτηκε – προφανώς και δεν κατάλαβε ότι ήμουν το ίδιο άτομο γιατί είχα αλλάξει πάρα πάρα πολύ από τα 14 στα 19 μου. Με υποδέχτηκε, άρχισε να μου λέει τι ακριβώς και ποια χαρτιά πρέπει να έχω για να καταθέσω στη σχολή. Τον ευχαρίστησα και γύρισα να φύγω. Μου κράτησε το χέρι, πάω να φύγω και μου είπε: “Θέλεις να έρθεις το απόγευμα στο σπίτι μου να συζητήσουμε πώς μπορείς να περάσεις όλες τις εξετάσεις;”. “Έτσι το έχετε εδώ”, λέω, “μου προτείνεις να μπω χωρίς εξετάσεις, να πάρω τη θέση ενός παιδιού που μπορεί να είναι υπερταλαντούχο. Ευχαριστώ πολύ, δεν με ενδιαφέρει να μπω σε αυτή τη σχολή” και έφυγα», κατέληξε ο Χρήστος Πέρρος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM