Ιωάννα Λίλη: «Όταν απαντάς στα κακόβουλα σχόλια με χαμόγελο, ο χρόνος σε δικαιώνει»

H Ιωάννα Λίλη μιλά για τις όμορφες αλλά και τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει με τον σύζυγό της Θοδωρή Ζαγοράκη

Η παρουσιάστρια και σύζυγος του πρώην ποδοσφαιριστή και νυν ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη, Ιωάννα Λίλη, έδωσε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «Hello!», όπου και μίλησε για όλα. Μάλιστα, φωτογραφήθηκε έχοντας στο πλευρό της τα δύο της παιδιά, Μαρία και Ιωάννη.

Η Ιωάννα Λίλη μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τις όμορφες αλλά και τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, ενώ δεν δίστασε να δώσει τη δική της οπτική για όλα τα κακόβουλα σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς αναφορικά με τον γάμο της.

«Το να αποσυρθώ για να μεγαλώσω τα παιδιά μου ήταν ό,τι καλύτερο έκανα»

Η Ιωάννα Λίλη είπε αρχικά: «Τώρα που μεγαλώνουν τα παιδιά μου καταλαβαίνω πως η επιλογή μου να τους αφοσιωθώ και να είναι η κύρια προτεραιότητά μου ήταν το καλύτερο που μπορούσα να κάνω γι' αυτά».

«Υπήρξαν κάποιες δύσκολες στιγμές που ξεπεράσαμε ενωμένοι»

Και συνέχισε λέγοντας: «Όμορφες στιγμές υπάρχουν πολλές, με κορυφαίες τη γέννηση των παιδιών μας. Δεν θα έλεγα πως βιώσαμε άσχημες στιγμές. Αλλά υπήρξαν κάποιες δύσκολες στιγμές που ξεπεράσαμε ενωμένοι, στηρίζοντας ο ένας τον άλλον συναισθηματικά και με όποιον άλλον τρόπο μπορούσαμε».

Image removed.

«Δεν μας επηρέασαν καθόλου τα κακόβουλα σχόλια»

Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν την έχουν επηρεάσει τα κακόβουλα σχόλια που ακούγονται κατά καιρούς για τον γάμο της, η όμορφη παρουσιάστρια απάντησε: «Δεν μας επηρέασαν καθόλου. Όταν απαντάς στα κακόβουλα σχόλια με χαμόγελο, ο χρόνος σε δικαιώνει».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «Happy Day»: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM