Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Έχω συνεργαστεί με κάποια από τα ονόματα που έχουν καταγγελθεί»

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου μίλησε για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος, το ελληνικό #metoo, τη σωσία της, ενώ αποκάλυψε πως έχει απορρίψει συνεργασίες με συγκεκριμένους ανθρώπους προκειμένου να προστατευτεί – «Στον χώρο μας υπάρχει πολύ φως και αυτό που έκαναν τα θύματα που μίλησαν θέλει πολύ κουράγιο»

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night show», και μίλησε για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος, τη σωσία της, ενώ εξομολογήθηκε πως έχει αρνηθεί να συνεργαστεί με κάποιους ανθρώπους στο θέατρο, ώστε να προστατεύσει τον εαυτό της.

«Στη “Φαμίλια” καταλαβαίνω πώς είναι να είσαι γονιός, γιατί εγώ δεν είμαι»

Αρχικά, η ταλαντούχα ηθοποιός είπε: «Στη “Φαμίλια” καταλαβαίνω πώς είναι να είσαι γονιός, γιατί εγώ δεν είμαι. Είμαι μητέρα τεσσάρων παιδιών και μπαίνω στη διαδικασία να αντιληφθώ καλύτερα τους γονείς μου», αποκαλύπτοντας παράλληλα πως ως έφηβη ήταν ευαίσθητη και μοναχική.

Μίλησε on air με... τη σωσία της

Άση Μπήλιου και Ιωάννα Ασημακοπούλου

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής, επιμένοντας πως η ηθοποιός έχει μεγάλη ομοιότητα με την Άση Μπήλιου, θέλησε να πάρει τηλέφωνο τη γνωστή αστρολόγο, η οποία, μεταξύ άλλων, κατέληξε να λέει στην Ιωάννα τι λένε τα ζώδια για εκείνη.

«Είμαι στο πλευρό των θυμάτων και εύχομαι αυτό να γίνεται για ένα καλύτερο αύριο»

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου μιλώντας για τις παρενοχλήσεις στον χώρο του θεάματος είπε χαρακτηριστικά: «Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για τον χώρο μου. Είμαι στο πλευρό των θυμάτων και εύχομαι αυτό να γίνεται για ένα καλύτερο αύριο. Είμαι σίγουρη».

Η ηθοποιός Ιωάννα Ασημακοπούλου

«Το θέατρο είναι πολιτισμός, και αυτό νομίζω ότι εκπέμπει μόνο αγάπη»

Και συνέχισε λέγοντας: «Και είναι πολύ σημαντικό το μάθημα που παίρνει όλος ο κόσμος. Στον χώρο μας υπάρχει πολύ φως και αυτό που έκαναν τα θύματα που μίλησαν θέλει πολύ κουράγιο. Το θέατρο είναι ένας χώρος που έχει πάρα πολύ αγάπη μέσα, υπάρχουν πολύ καλοί άνθρωποι και δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό. Το θέατρο είναι πολιτισμός, και αυτό νομίζω ότι εκπέμπει μόνο αγάπη και πρέπει να εκπέμπει μόνο αγάπη... και στους ανθρώπους που δουλεύουν εντός και στον κόσμο».

Αρναούτογλου και Ασημακοπούλου

«Για να το πει κάποιος, κάτι συνέβαινε»

Επιπλέον, η Ιωάννα Ασημακοπούλου επισήμανε πως ναι μεν έχει συνεργαστεί με άτομα τα οποία έχουν δεχτεί καταγγελίες, διευκρίνισε δε πως εκείνη δεν έχει αντιμετωπίσει κάποια ανάρμοστη ή ακραία συμπεριφορά, η οποία να ξεπερνά τα δικά της προσωπικά όρια, από εκείνους.

Ωστόσο, διευκρίνισε ότι υπήρχαν γεγονότα που είχε ακούσει ή που της είχαν πει φίλοι της και, όπως είπε, δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως όλα αυτά πράγματι συνέβαιναν. Η ίδια είπε χαρακτηριστικά γι' αυτό το ζήτημα: «Για να το πει κάποιος, κάτι συνέβαινε».

«Έχω αρνηθεί να συνεργαστώ με κάποιους ανθρώπους για να προστατευτώ»

Τέλος, η ηθοποιός παραδέχτηκε πως όσα άκουγε κατά καιρούς την έκαναν να απορρίψει συνεργασίες με συγκεκριμένα άτομα «για να προστατευτεί», όπως δήλωσε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night show»:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM