Ιλένια Ουίλιαμς: «Προσωπικά είμαι καλά. Είμαι μόνη μου»

Η Ιλένια Ουίλιαμς μέσα από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, «Love it», αναφέρθηκε στον λόγο για τον οποίο έφυγε από την τηλεόραση, ενώ μίλησε και για τα προσωπικά της

Η τραγουδίστρια Ιλένια Ουίλιαμς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Love it» για την καριέρα της, τα προσωπικά της, την αποχή της από την τηλεόραση, ενώ αποκάλυψε αν έχει δεχτεί εργασιακό bullying.

«Αισθανόμουν πολύ δυνατή, δεν άφηνα να δηλητηριάσει την ψυχή μου»

Αρχικά, η Ιλένια Ουίλιαμς είπε: «Κάποιες φορές στη ζωή μου έχω αισθανθεί ότι κάποιος έχει ξεπεράσει τα όριά μου. Αισθανόμουν πολύ δυνατή, δεν άφηνα να δηλητηριάσει την ψυχή μου».

«Γυρνούσα από τη δουλειά στην τηλεόραση κλαμένη»

Και αμέσως μετά εξομολογήθηκε: «Υπήρχαν φορές όμως που γυρνούσα από τη δουλειά κλαμένη, στεναχωρημένη, ξυπνούσα αγχωμένη, υπήρχαν φορές που είπα "φτάνει, ως εδώ"».

«Εν μέρει τα παράτησα»

Και συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εν μέρει τα παράτησα. Στην τηλεόραση κάποια στιγμή τα παράτησα. Ήταν συνειδητή η απόφασή μου. Το καλοκαίρι που μας πέρασε μου έγιναν κρούσεις να είμαι σε εκπομπή. Θεωρώ ότι για μένα είναι ένας κύκλος που σε αυτό το πλαίσιο έχει κλείσει».

Η τραγουδίστρια Ιλένια Ουίλιαμς

«Είμαι μόνη μου»

«Προσωπικά είμαι καλά. Είμαι μόνη μου», είπε ακόμη, διαψεύδοντας και εκείνη με τη σειρά της τη φημολογούμενη σχέση της με τον τραγουδιστή και συνάδελφό της Θοδωρή Φέρρη. Η ίδια μάλιστα διευκρίνισε πως είναι μόνη της τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM