Γκιωνάκη για Κιμούλη: «Τα ξέραμε όλα, τα είχαμε ακούσει»

Η Πωλίνα Γκιωνάκη αποκάλυψε πως οι περισσότεροι στον καλλιτεχνικό χώρο γνώριζαν για τη συμπεριφορά του Γιώργου Κιμούλη.

Η κόρη του αείμνηστου Γιάννη Γκιωνάκη, Πωλίνα, ανέφερε με αφορμή τη σωματική και λεκτική βία από τον Γιώργο Κιμούλη πως αν αρνηθείς προτάσεις στη δουλειά, μετά είναι σα να μην υπάρχεις στο χώρο.

«Με τον Γιώργο Κιμούλη είχαμε συνεργαστεί 2-3 σεζόν. Ήμουν πάρα πολύ νέα, ήταν στο ξεκίνημά μου κι εκείνος ήταν νέο παιδί. Δεν ένιωσα καμία έκπληξη με αυτά που άκουσα. Εμείς στο θέατρο είμαστε μια οικογένεια, όλα μαθαίνονται. Οπότε τα ξέραμε, τα είχαμε ακούσει ότι συμβαίνουν διάφορα. Και δεν τα είχαμε ακούσει από ένα άτομο. Πολλές κοπέλες, όταν τελείωνε η σεζόν, όλες ήταν έξαλλες. Είναι πολύ εξευτελιστικό να σε κλωτσάνε. Εμένα δεν μου έτυχε κάτι τέτοιο. Εάν αρνηθείς προτάσεις, μετά δεν υπάρχεις στη δουλειά», δήλωσε η Πωλίνα Γκιωνάκη για τον Γιώργο Κιμούλη.

Καταγγελία του γιου της για σεξουαλική παρενόχληση

«Εμένα ο γιος μου τότε, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι έχασε τη δουλειά γιατί ο κύριος του έκανε… πρόταση! Του είπα ότι δεν πειράζει και ότι τέτοια πράγματα θα αντιμετωπίσει στη ζωή του, αλλά δεν είναι όλοι έτσι», δήλωσε συγκεκριμένα για την καταγγελία του γιου της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM