Γιώργος Λιανός: Η ανάρτησή του για το τέταρτο παιδί

Ο Γιώργος Λιανός άφησε για λίγο τα καθήκοντά του στον Άγιο Δομίνικο και επέστρεψε στην Ελλάδα, προκειμένου να υποδεχτεί το νέο μέλος της οικογένειάς του και να είναι δίπλα στη σύντροφό του Κωνσταντίνα Καραλέξη 

Ο παρουσιαστής του «Survivor» Γιώργος Λιανός, όπως ήδη γνωρίζουμε, έγινε πατέρας για τέταρτη φορά, και με αφορμή αυτό άφησε για λίγο τα ηνία της παρουσίασης του παιχνιδιού στον Ατζούν Ιλίτζαλι –όπως μας έχει πληροφορήσει ήδη το αποψινό τρέιλερ– για να βρεθεί στην Ελλάδα και να χαρεί τον ερχομό της νεογέννητης κόρης του.

Η πρώτη ανάρτηση του Λιανού μετά τη γέννηση της κόρης του

Ο Γιώργος Λιανός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram απέστειλε το δικό του μήνυμα για τη νέα προσθήκη στην οικογένειά του, ευχαριστώντας παράλληλα όσους του έστειλαν ευχές κ.ο.κ.

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης στην ανάρτησή του μετά τη γέννηση της Βαλέριας, το όνομα της οποίας αποκάλυψε ο ίδιος, έγραψε χαρακτηριστικά: «Σας ευχαριστούμε όλους για τις υπέροχες ευχές σας! Η μικρή μας ήρθε κεφάτη και γνώρισε ήδη τα τρία αδερφάκια της! Να έχουν όλα τα παιδάκια μας υγεία και να είναι καλότυχα!!#newbaby #babygirl #number4».

Δείτε την πρώτη ανάρτηση του παρουσιαστή του «Survivor» μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού του:

Να υπενθυμίσουμε πως ο Γιώργος Λιανός έχει τρία ακόμη παιδιά, ένα κορίτσι και δύο αγόρια, από τον πρώτο του γάμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM