Γιώργος Κακοσαίος: «Ο πατέρας μου αγχώθηκε όταν του είπα πως θα γίνω τραγουδιστής»

Ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου, Γιώργος Κακοσαίος, μίλησε για την επιλογή του να γίνει τραγουδιστής 

Ο Γιώργος Κακοσαίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night show», το βράδυ της Τρίτης (30/3) και αποκάλυψε πως πήρε την απόφαση να αφήσει οριστικά το ποδόσφαιρο και να ασχοληθεί με το τραγούδι.

Πιο αναλυτικά, ο ίδιος δήλωσε:

«Τον πατέρα μου τον άγχωνε λίγο, γιατί στα 17 μου όταν είπα στους γονείς μου ότι θέλω να σταματήσω το ποδόσφαιρο και να ασχοληθώ με το τραγούδι, δεν ήμουν έτοιμος. Ούτε και τώρα είμαι έτοιμος δηλαδή φωνητικά, αλλά πριν από δύο χρόνια δεν είχα μπει σε στούντιο ούτε έγραφα τραγούδια πολλά ούτε δούλευα τόσο πολύ.

Παράλληλα, ο ίδιος αναφέρθηκε και στο όνομά του, λέγοντας: «Είχα άγχος ότι θα πουν ότι είμαι γιος του Γιάννη Πλούταρχου, αλλά το δούλεψα μέσα μου. Είτε είσαι ο γιος του Πλούταρχου είτε όχι, θα κριθείς. Το πήρα έτσι. Δεν γίνεται να αρέσεις σε όλους. Δεν σκέφτηκα να αλλάξω το επώνυμό μου. Στις μέρες μας με το Instagram και το Facebook το κάθε παιδί έχει ένα όνομα. Έτσι με γνώρισε ο κόσμος, δεν υπήρχε λόγος να το αλλάξω. Τότε ήταν άλλες εποχές».

Ο πρωταθλητισμός στο ποδόσφαιρο

Ο Γιώργος Κακοσαίος ήταν τερματοφύλακας στον ΠΑΟ πριν ασχοληθεί με το τραγούδι, και μάλιστα σε επίπεδο πρωταθλητισμού.

«Ήμουν κάθε μέρα σε προπονήσεις πριν και μετά το σχολείο. Έκανα πρωταθλητισμό, ήθελα να πάω σε επαγγελματικό επίπεδο. Πήγα με τον σάκο μου μια μέρα στο γήπεδο, με γάντια και πολλά παπούτσια, και τα έδωσα στους συμπαίκτες μου και είπα ότι σταματάω το ποδόσφαιρο. Το συζήταγα απέξω απέξω με τους γονείς μου, αλλά έλεγαν "εντάξει, θα του περάσει η τρέλα". Δεν το πίστευαν, αλλά εμένα δεν μου έφυγε» δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM