Γιώργος Χρανιώτης: «Ελπίζουμε να έρθει ένας λιγότερο ανάξιος άνθρωπος στο υπουργείο Πολιτισμού»

Ο Γιώργος Χρανιώτης βρέθηκε στη διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Πολιτισμού, όπου οι άνθρωποι του καλλιτεχνικού κόσμου ζήτησαν την άμεση παραίτηση της Λίνας Μενδώνη – Δείτε όσα είπε ο ηθοποιός στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»

Διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε από τα μέλη του ΣΕΗ, και γενικότερα από άτομα της τέχνης, έξω από το υπουργείο Πολιτισμού, ζητώντας την παραίτηση της Λίνας Μενδώνη. Στο σημείο της διαμαρτυρίας βρέθηκε και ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», έχοντας δίπλα του τον επίσης ηθοποιό Μάριο Αθανασίου.

«Δεν έχω την ψυχραιμία να συζητήσω με έναν άνθρωπο που ξεκινάει τη συνέντευξη Τύπου χωρίς ένα συγγνώμη και με μετάθεση ευθυνών σε άλλους»

Οι δυο τους μέσα από τον «αέρα» της εκπομπής διευκρίνισαν πως η αξιωματούχος της κυβέρνησης είναι ανεπαρκής ως προς τις ευθύνες που φέρει η θέση της.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Χρανιώτης είπε: «Μπορώ να διακρίνω την ανεπάρκεια. Ελπίζουμε να έρθει ένας λιγότερο ανάξιος άνθρωπος από αυτόν που βρίσκεται τώρα στο υπουργείο Πολιτισμού. Δεν έχω την ψυχραιμία να συζητήσω με έναν άνθρωπο που ξεκινάει τη συνέντευξη Τύπου χωρίς ένα συγγνώμη και με μετάθεση ευθυνών σε άλλους».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM