Γεωργουσόπουλος κατά Λιγνάδη: «Δεν είχα ανανεώσει τη σύμβασή του λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς»

Ο Κώστας Γεωργουσόπουλος αποκάλυψε πως δεν είχε ανανεώσει τη σύμβαση του Δημήτρη Λιγνάδη επί της προεδρίας του στο Εθνικό Θέατρο

Ο πρώην πρόεδρος του Δ.Σ. του Εθνικού ΘεάτρουΚώστας Γεωργουσόπουλος, ανέφερε πως δεν είχε ανανεώσει τη σύμβαση εργασίας του Δημήτρη Λιγνάδη λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς προς τους σπουδαστές.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος δήλωσε: «Δεν ανανέωσα τη σύμβασή του γιατί από τότε ακούγονταν διάφορα για τη συμπεριφορά του. Δεν ήταν η αρμόζουσα απέναντι στους σπουδαστές, κάτι που, όπως πληροφορήθηκα, είχε συμβεί και στη σχολή του Δελλή («Ίασμος»), στην οποία επίσης δίδασκε»

Σημειώνεται πως ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν και μαθητής του κ. Γεωργουσόπουλου, όταν ο τελευταίος δίδασκε ως φιλόλογος στο ιδιωτικό σχολείο όπου φοιτούσε ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου.

Τον είχαν απομακρύνει από τη δραματική σχολή «Ίασμος»

Υπενθυμίζεται πως  ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε απομακρυνθεί από τη δραματική σχολή «Ίασμος» επίσης για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Οι μαθητές της σχολής είχαν ενοχληθεί για την ανάρμοστη συμπεριφορά που είχε κατά τη διάρκεια των μαθημάτων και είχαν απευθυνθεί στους υπεύθυνους της σχολής.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο «Πρώτο Θέμα», ο Δημήτρης Λιγνάδης μιλούσε συχνά για σεξ και όργια, γεγονός που του κόστισε τη θέση του στη δραματική σχολή.

Το εν λόγω περιστατικό έλαβε χώρα την περίοδο 2015-2016 και το επιβεβαίωσαν ο γιος του ιδιοκτήτη της δραματικής σχολής και ηθοποιός Γιώργος Αμούτζας και η ηθοποιός και απόφοιτη της σχολής «Ίασμος» Άρτεμις Αστεριάδη.

Οι φοιτητές είχαν ενοχληθεί από τη συμπεριφορά του κ. Λιγνάδη, ο οποίος στο μάθημά του φαίνεται να μιλούσε για σεξουαλικές αναζητήσεις και εμπειρίες. Έτσι, αντιπροσωπεία τους ζήτησε ακρόαση από τον  Σταύρο Αμούτζα - Δελλή, αποκαλύπτοντάς του όλα όσα τους έλεγε ο Δημήτρης Λιγνάδης κατά τη διάρκεια του μαθήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM