Φιλιππίδης: Πουλάει το σπίτι του στην Αθήνα και μετακομίζει στα Γιάννενα

Αλλάζει ζωή ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά τις καταγγελίες από συναδέλφους του για σεξουαλική παρενόχληση και μετακομίζει

Ο, μέχρι πρότινος, αγαπητός ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει με τις καταγγελίες εις βάρος του αποφάσισε να φύγει από την Αθήνα και να μετακομίσει στα Γιάννενα.

Πουλάει το σπίτι του στο Ψυχικό

Σύμφωνα με πληροφορίες από το «The Toc», ο γνωστός ηθοποιός ετοιμάζει την πώληση του σπιτιού του στο Ψυχικό, καθώς θα μετακομίσει στα Γιάννενα, όπου και διαθέτει σπίτι. Μετά τη λήξη της συνεργασίας του με το θέατρο Μουσούρη αλλά και με τη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», φαίνεται πως δεν τον κρατάει κάτι στην Αθήνα.

Όπως φαίνεται, είναι μια προσπάθεια να αποφύγει τους δημοσιογράφους μέχρι να κοπάσει η φασαρία που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομά του.

Άνθρωπος από το κοντινό του περιβάλλον δήλωσε για την κατάσταση: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας λαϊκός καλλιτέχνης και ο κόσμος θα τον τιμωρήσει, αφού ταυτίστηκε με την έννοια της παρενόχλησης. Κάθε θεατής θα σκέφτεται ότι έχει παιδί».

Οι οικονομικές απολαβές

Ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του για τις απολαβές των ηθοποιών: «Ζούσαμε μια καλή ζωή και πληρωνόμασταν καλά. Από το θέατρο, βέβαια, για να το ξεκαθαρίσουμε, δεν γίνεται κανείς πλούσιος, η τηλεόραση έκανε τη διαφορά στα οικονομικά μας. Με δεδομένο ότι δεν είχαμε κάποια εικόνα αυτής της απότομης μεταστροφής του κλίματος, όσο καλό κουμάντο και να έκανες, αν δύο χρόνια μείνεις εκτός τηλεόρασης, τα έτοιμα έχουν φαγωθεί…

Ένα σπίτι κι ένα αυτοκίνητο έχω όλο κι όλο. Αυτά προσπαθώ να διατηρήσω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM