«Eurovision Song Contest-The Story of Fire Saga»: Δείτε το επίσημο trailer!

O τίτλος της κωμωδίας με θέμα τη Eurovision που ετοιμάζει το Netflix είναι Eurovision Song Contest-The Story of Fire Saga’ και η ιδέα της ταινίας ήταν του Αμερικανού κωμικού και φαν του θεσμού Will Ferrell.

Στο καστ συμμετέχουν μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ, όπως ο Pierce Brosnan, η Rachel McAdams, o Dan Stevens και η Demi Lovato σε σκηνοθεσία του David Dobkin. Επίσης σύντομα περάσματα κάνουν ο Salvador Sobral και η Netta Barzilai. Η ταινία παρακολουθεί τις περιπέτειες δυο Ισλανδών μουσικών, του Lars (Ferrell) και της Sigrit (McAdams). Το όνειρό τους; Nα εκπροσωπήσουν τη χώρα τους στη Eurovision! 

Η ταινία θα ανέβει στην πλατφόρμα του Netflix στις 26 Ιουνίου ενώ σήμερα δόθηκε στην δημοσιότητα το επίσημο trailer το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Επίσης, στις 14/5 κυκλοφόρησε και επίσημα ένα ηχητικό απόσπασμα από το πρώτο τραγούδι από την ταινία, με τίτλο ‘Volcano man’. Συνθέτες είναι οι Σουηδοί Gustaf Holter και Christian Persson. Ήδη αρκετοί eurostars έχουν διασκευάσει αυτό το πρώτο απόσπασμα, ανάμεσα τους οι Daði Freyr (ISL 2020), Elina Nechayeva (EST 2018) και η Anna Odobescu (MLD 2019).

https://youtu.be/AdW6BBF22AY

Το επόμενο τραγούδι που θα κυκλοφορήσει από την ταινία θα είναι από τη Demi Lovato και θα λέγεται ‘In the mirror’. Η ταινία θα περιέχει αρκετά τραγούδια στο στυλ της Eurovision. Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιουνίου, ταυτόχρονα με την πρεμιέρα της ταινίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM

πηγή: ogaegreece.com