Eurovision 2021: Στις 10 Μαρτίου η παρουσίαση της φετινής μας συμμετοχής

Στις 10 Μαρτίου αναμένεται να γίνει η παρουσίαση της φετινής μας συμμετοχής για τη μουσική διοργάνωση της Eurovision

Την Τετάρτη 10 Μαρτίου πρόκειται να παρουσιαστεί από την ΕΡΤ το τραγούδι που φέρει τον τίτλο «Last Dance» και είναι αυτό το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην 65η διοργάνωση της Eurovision.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 μίλησαν η ερμηνεύτρια του τραγουδιού Στεφανία Λυμπερακάκη μαζί με τον σκηνοθέτη Κώστα Καρύδα, οι οποίοι αναφέρθηκαν στην ελληνική συμμετοχή, κάνοντας παράλληλα λόγο και για τις λεπτομέρειες του βιντεοκλίπ, το οποίο γυρίζεται αυτές τις ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα, η Στεφανία αποκάλυψε πως πρόκειται για ένα πάρα πολύ ωραίο αποτέλεσμα, ενώ με τη σειρά του ο Κώστας Καρύδας είπε πως το βιντεοκλίπ του τραγουδιού αφηγείται μια ιστορία φανταστική και ονειρική, που «πατάει» στο μήνυμα που θέλει να περάσει το κομμάτι: ότι δηλαδή «όλα στη ζωή είναι περαστικά και ότι κάθε τέλος φέρνει μια καινούρια αρχή».

Επιπλέον, ειπώθηκε πως το βιντεοκλίπ θα διαφέρει από τη σκηνική παρουσίαση του τραγουδιού στο Ρότερνταμ, την οποία και θα επιμεληθεί ο σπουδαίος Φωκάς Ευαγγελινός.

Τέλος, να σημειωθεί πως το τραγούδι έχει δημιουργηθεί από τον Δημήτρη Κοντόπουλο, τους Arcade και τη Σάρον Βον.

Image removed.

Να υπενθυμίσουμε πως η περσινή διοργάνωση της Eurovision αναβλήθηκε, πρώτη φορά στην ιστορία της, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Ωστόσο, η EBU θέλησε να προβάλει σε ζωντανή σύνδεση ένα δίωρο σόου με την ονομασία «Europe Shine A Light», όπου παρουσιάστηκαν αποσπάσματα από τα 41 βιντεοκλίπ, σχολιάστηκαν εναλλακτικά προσωπικά «postcards» και ακούστηκαν μηνύματα ελπίδας από όλους τους συμμετέχοντες.

Και την περσινή συμμετοχή για την Ελλάδα είχε αναλάβει η ταλαντούχα τραγουδίστρια της νέας γενιάς Στεφανία Λυμπερακάκη και, μιας και πέρσι δεν βγήκε on stage στο Ρότερνταμ, φέτος έγινε απευθείας ανάθεση στην ίδια.

Ας θυμηθούμε την περσινή υποψηφιότητα της ερμηνεύτριας που θα μας εκπροσωπήσει στη φετινή διοργάνωση της Eurovision:

Ανυπομονούμε να δούμε την επίσημη παρουσίαση της φετινής μας συμμετοχής στις 10 Μαρτίου μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM