Eurovision 2021: Ζητούν την ακύρωση της κυπριακής συμμετοχής

Ποιοι ζητούν την ακύρωση της κυπριακής συμμετοχής

- Τι αναφέρει η ανακοίνωση

Σάλος έχει δημιουργηθεί γύρω από τη συμμετοχή της Κύπρου στη Eurovision 2021 με την ερμηνεύτρια Έλενα Τσαγκρινού. Να σημειωθεί πως πριν από δύο μέρες αναρτήθηκε ένα μικρό απόσπασμα από το βιντεοκλίπ της συμμετοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσω ψηφίσματος στην πλατφόρμα Avaaz πολίτες αναφέρουν: «Αγαπητοί συμπολίτες, η συμμετοχή της Κύπρου στον διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι "El Diablo" είναι σκανδαλώδης για εμάς τους χριστιανούς. Ενώστε μαζί μας τη φωνή διαμαρτυρίας».

Στο βίντεο, σε σκηνοθεσία Γιώργου Μπενιουδάκη, πρωταγωνιστεί η Έλενα Τσαγκρινού, πλαισιωμένη από άνδρες χορευτές. Την ενδυματολογική εικόνα υπογράφει η σχεδιάστρια Σίλια Κριθαριώτη, ενώ τη χορογραφία επιμελήθηκε η Αμερικανίδα χορογράφος Chali Jennin.

Το «El Diablo» έγραψαν οι παγκοσμίου φήμης δημιουργοί Thomas Stengaard, Jimmy «Joker» Thornfeldt, Laurell Barker και Oxa.

Παρακολουθήστε παρακάτω ένα απόσπασμα από το βιντεοκλίπ
Όσα δήλωσε η ερμηνεύτρια για το τραγούδι

Η ερμηνεύτρια Έλενα Τσαγκρινού χθες μίλησε για τη συμμετοχή της στην Eurovision στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και την Κατερίνα Καινούργιου. «Νιώθω πολύ έτοιμη για τον διαγωνισμό. Έχουμε δουλέψει απίστευτα. Βλέπω θετικά σχόλια μέχρι στιγμής», τόνισε. «Το βιντεοκλίπ ήταν 16 ώρες χορογραφία», πρόσθεσε.

Να σημειωθεί πως «El diablo» είναι ισπανική λέξη και σημαίνει «διάβολος». Η ίδια η ερμηνεύτρια για το μήνυμα του τραγουδιού δήλωσε πως «έχει μέσα όλη τη δυναμική ενέργεια με την οποία ένας άνθρωπος θα αντιμετώπιζε μια σχέση».

Tέλος, να σημειωθεί πως την Τετάρτη 10 Μαρτίου πρόκειται να παρουσιαστεί από την ΕΡΤ το τραγούδι που φέρει τον τίτλο «Last Dance», και είναι αυτό το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην 65η διοργάνωση της Eurovision.

https://www.youtube.com/watch?v=PJ6GbvNfZ5oΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM