Eurovision 2020: Οι ONE κατέθεσαν τραγούδι στην ΕΡΤ – Δείτε τι αποκάλυψαν (video)

Eurovision 2020: Καθώς μετράμε αντίστροφα για την επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ σχετικά με τον καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2020, το ενδιαφέρον για τις προτάσεις που δέχθηκε ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας μας και η Επιτροπή Έργου είναι αμείωτο.

Παρά το γεγονός, όπως φαίνεται και όπως σας έχουμε ενημερώσει, ότι έχει “κλειδώσει” η επιλογή της Στεφανίας Λυμπερακάκη,  με υποψήφια τραγούδια που φέρουν μεταξύ των άλλων και την υπογραφή του συνθέτη των επιτυχιών Δημήτρη Κοντόπουλου, από την ΕΡΤ τηρούν σιγή ιχθύος μέχρι τις επίσημες ανακοινώσεις, δίνοντας λαβή για σχόλια και “αποκαλύψεις”!

Έτσι, όπως σας αναφέραμε και σε άρθρο μας εδώ, μια πρόταση που δέχθηκε η ΕΡΤ για τη Eurovision 2020 από τη δισκογραφική εταιρεία MINOS EMI, εκτός από εκείνη της Ειρήνης Παπαδοπούλου με τραγούδι του συνθέτη του “Toy” Doron Medalie, είναι και του συγκροτήματος ONE (Κύπρος Eurovision 2002 – “Gimme”) που επανενώθηκαν αποκλειστικά για το διαγωνισμό! Όπως, αποκάλυψαν οι ίδιοι στην εκπομπή “Ευτυχείτε” (16/1) στο OPEN TV, ο τρεις φορές εκπρόσωπος της Κύπρου (1996, 2002, 2005) Κωνσταντίνος Χριστοφόρου έγραψε ένα μπιτάτο, χαρούμενο κομμάτι, με ελληνικό στίχο, αλλά με international τίτλο το οποίο πρότεινε στα υπόλοιπα μέλη του πρώην συγκροτήματος ΟΝΕ για να το δοκιμάσουν. Το τραγούδι το ετοίμασαν, μάλιστα και σε video clip, και το παρουσίασε στη δισκογραφική εταιρεία του ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, τη MINOS EMI. Από την εταιρεία έδειξαν ενδιαφέρον καθώς τους άρεσε πολύ και πρότειναν να το καταθέσουν στην ΕΡΤ για τη φετινή Eurovision, κάτι το οποίο αποδέχθηκαν αμέσως.

 

Οι ίδιοι εξέφρασαν την άγνοιά τους για την τελική απόφαση της ΕΡΤ (αλλά και για… τους υπόλοιπους καλλιτέχνες που κατέθεσαν πρόταση!), την οποία αναμένουν. Ωστόσο, τόνισαν για άλλη μια φορά τον ενθουσιασμό τους για το συγκεκριμένο χορευτικό τραγούδι που μπορεί να γραφτεί άνετα και στα Αγγλικά και με το οποίο όπως τόνισαν μπορεί κάποιος να περάσει καλά, καθώς άλλωστε η Eurovision είναι ένα μεγάλο πάρτυ!

Δείτε τι είπαν παρακάτω:

Πηγή: ogaegreece

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM