Eurovision 2020: Η ολλανδική βασιλική οικογένεια στηρίζει την Λυμπερακάκη (pics)

H 17χρονη ταλαντούχα τραγουδίστρια Στεφανία Λυμπερακάκη θα εκπροσωπήσει φέτος την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision.

H Στεφανία Λυμπερακάκη μίλησε για την καταγωγή της αλλά και για την αγάπη της στην Ελλάδα στο περιοδικό Gala.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Καθιερώθηκα ως Stefania, καθώς είναι δύσκολο στους ξένους να προφέρουν το επώνυμο μου. Όταν μου το ζητούν σε υπηρεσίες ακολουθεί ένα αναμενόμενο «what» και μετά το απαραίτητο spelling. Οι Ολλανδοί σέβονται την Ιστορία και την κουλτούρα του τόπου μας και επισκέπτονται συχνά τα νησιά μας».

«Μου αρέσει ο τρόπος ζωής εδώ στην Ολλανδία και το ότι μπορούμε να κινούμαστε παντού με ένα ποδήλατο, αλλά από την άλλη, μου λείπει η καλοκαιρία της Ελλάδας, καθώς εδώ οι χειμώνες είναι πολύ μουντοί».

Η ολλανδική βασιλική οικογένεια, πάντως, είναι δηλωμένη φαν του υπερ-ταλαντούχου κοριτσιού. Γι' αυτό και το «Gala» τη φωτογράφισε σε κάποιο από τα παλάτια της.

«Έχω τραγουδήσει μερικές φορές για τη βασιλική οικογένεια. Πρόκειται για προσωπικότητες με έντονο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο, που είναι πολύ αγαπητοί στον κόσμο γιατί είναι εξαιρετικά απλοί».Η Στεφανία είναι το τρίτο παιδί μιας πενταμελούς οικογένειας. Ο αδελφός της Γιώργος ασχολείται με τα οικονομικά και η αδελφή της Νίτσα έπαιζε ποδόσφαιρο στην ελληνική εθνική ομάδα.

Όσο για την ιδιαίτερη πατρίδα της, την Ελλάδα, είπε:

«Όταν βρέθηκα για πρώτη φορά στον τόπο καταγωγής μου, το Σοφικό Διδυμοτείχου, γινόταν ένα πανηγύρι. Είδα εικόνες κεφιού που δεν είχα ξαναδεί στη ζωή μου. Κόσμος έπινε τσικουδιά και χόρευε εκστασιασμένος. Ντρεπόμουν να ακολουθήσω, με τα χίλια ζόρια με παρέσυραν και ήταν υπέροχα. Επέστρεψα στο σπίτι μου έχοντας μάθει να σπάω πιάτα. Ελλάδα, ένας μαγικός τόπος! Μια ζωή όνειρο! Θα μείνουν για πάντα αποτυπωμένα στις όμορφες παιδικές αναμνήσεις μου ο τραχανάς της γιαγιάς μου και το μικρό χωριουδάκι της με τα τρία σπίτια».


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM