Eurovision: Ολλανδία: «Καμία οργάνωση αν δεν βρεθεί το εμβόλιο για τον κοροναϊό»

Eurovision: Tα απαιτούμενα χρήματα για τη διοργάνωση του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2021 βρέθηκαν. Η πόλη που θα αναλάβει τη διοργάνωση ξέρουμε ποια είναι. Ξέρουμε τους εκπροσώπους αρκετών χωρών που θέλουν να συμμετάσχουν. Ξέρουμε επίσης και ποιοι θα είναι κατά πάσα πιθανότητα οι παρουσιαστές. Το μόνο που δεν ξέρουμε είναι αν η Eurovision 2021 θα διεξαχθεί κανονικά.

Η θέση της κυβέρνησης

Η κυβέρνηση της Ολλανδίας δήλωσε ότι δεν θα επιτρέψει διοργανώσεις με μεγάλη συγκέντρωση κοινού μέχρις ότου βρεθεί το εμβόλιο ενάντια στον κοροναϊό. Αυτό σημαίνει ότι φεστιβάλ, αθλητικές και πολιτιστικές διοργανώσεις δεν θα διεξαχθούν επί ολλανδικού εδάφους μέχρι την εξεύρεση εμβολίου. Η κυβέρνηση μάλιστα δήλωσε ότι αυτή η απόφαση πιθανό να παραμείνει ίδια για τουλάχιστον 1 χρόνο.

Η θέση των διοργανωτών

Ο διοργανωτής φορέας NPO θα εξετάσει τις οδηγίες που θα δοθούν από την κυβέρνηση και αφορούν σε τέτοιες διοργανώσεις.

«Κατανοούμε ότι ο κόσμος θέλει να μάθει τι σημαίνουν τα μέτρα ενάντια στον κοροναϊό για μια διοργάνωση όπως η Eurovision 2021. Φυσικά, η υγεία των συμμετεχόντων, υπαλλήλων και επισκεπτών βρίσκεται πάντα σε πρώτη θέση. Ο NPO θα πρέπει να συζητήσει με τον NOS, τον AVROTROS, τον Δήμο του Ρότερνταμ και την EBU τις αποφάσεις της κυβέρνησης.

Αυτό σημαίνει ότι είναι ακόμη πολύ νωρίς να δοθούν πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση και τη μορφή της Eurovision 2021. Θα επανέλθουμε αργότερα αυτόν τον μήνα.»

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM

πηγή: ogaegreece.com