Βαγγέλης Κακουριώτης: «Είμαι έτοιμος για τη Eurovision»!

Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό Hello! της Κύπρου, ο Βαγγέλης Κακουριώτης μίλησε για τον εαυτό του, τις συνεργασίες του, καθώς και για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision και την Κύπρο.

Ο νεαρός καλλιτέχνης έχει αποτελέσει τα τελευταία χρόνια πρόταση της Panic Records τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Κύπρο προκειμένου να τις εκπροσωπήσει στη Eurovision και οι συζητήσεις γύρω από το όνομά του ήταν έντονες!

Έτοιμος για τη Eurovision

Σε ερώτηση που του τέθηκε εάν θα ήθελε να συμμετάσχει για λογαριασμό της Κύπρου στη Eurovision, δεδομένου ότι ήδη του έχει γίνει σχετική προσέγγιση, απάντησε:

«Έχουν γίνει πολλές συζητήσεις με τους συνεργάτες μου σχετικά με την Eurovision. Εγώ νιώθω και είμαι έτοιμος για μια τέτοια κίνηση! Η Κύπρος πάντα με στήριζε σε κάθε μου βήμα, θα είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή αν μου δοθεί η ευκαιρία να την στηρίξω και εγώ!»

Εξέφρασε επίσης ανοιχτά την επιθυμία του να επισκεφτεί το νησί όχι μόνο για να δώσει συναυλίες αλλά και για να γνωρίσει καλύτερα τον τόπο, που του λείπει, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Το είδος της μουσικής που προτιμά

«Έντεχνα, ποπ, λαϊκότροπα, ροκ και εκτός από ελληνικά και αγγλόφωνα τραγούδια», αυτά είναι τα είδη μουσικής που προτιμάει να ερμηνεύει στα live του. Για τον Βαγγέλη Κακουριώτη η μουσική είναι μία, γεγονός που τον καθιστά ανοιχτό στις επιλογές του και δισκογραφικά.

Άνεση με τα γαλλικά!

Φέτος ο Βαγγέλης Κακουριώτης συνεργάζεται με τον Νίκο Βέρτη, ο οποίος του έχει γράψει την μπαλάντα «Ίσως». Επίσης είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που ο ίδιος τον εμπιστεύτηκε να τραγουδήσει το γαλλικό μέρος από το καινούργιο τραγούδι του «Η Λέξη Σ’ Αγαπώ» στα πλαίσια του ΥΤΟΝ The Music Show. Τονίζει πως ήταν πρόκληση το να μάθει γαλλικά ώστε να το τραγουδάει με άνεση.

 

  •  

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM

πηγή: ogaegreece.com