Εurovision 2020: Ο Sandro Nicolas, το ΡΙΚ και η ομάδα της κυπριακής αποστολής στη φετινή Eurovision αποκαλύπτουν τον τίτλο της συμμετοχής της Μεγαλονήσου στο διαγωνισμό. 

«Running» θα τιτλοφορείται το τραγούδι με το οποίο ο Sandro θα προσπαθήσει να συνεχίσει τις πολύ καλές εμφανίσεις της Κύπρου στο διαγωνισμό με τις Ελένη Φουρέιρα και Τάμτα, τα δύο τελευταία χρόνια.

Εδώ και μέρες το ΡΙΚ έδινε στη δημοσιότητα teasers, μέχρι που αποκάλυψε το artwork του single που πιθανώς και να σχετίζεται με το video clip του κομματιού.

The Cyprus Broadcasting Corporation is pleased to present Sandro, the representative of Cyprus in the upcoming 2020…

Gepostet von CYBC: Eurovision Cyprus am Freitag, 29. November 2019

Μάλιστα, μάθαμε και μερικούς από τους στίχους του τραγουδιού: «And he said: “I don’t feel like talking, let me sit here alone…” #Staytuned #TeamCy».

Η συμμετοχή θα κυκλοφορήσει ολοκληρωμένη στις αρχές Μαρτίου!

Εurovision 2020: Ποιος είναι ο Sandro Nicolas;

Γεννημένος στο Heinsberg της Γερμανίας το 1996 από Αμερικανό πατέρα και Ελληνίδα μητέρα, ο Alessandro Rütten – όπως είναι το πραγματικό του όνομα – έδειξε από μικρός τον δρόμο που θα ακολουθήσει. Ξεκίνησε από νωρίς μαθήματα drums και κιθάρας ενώ στα 15 του άρχισε να γράφει τα δικά του τραγούδια. Η μουσική, όπως συχνά δηλώνει, ήταν ανέκαθεν η ευκαιρία του να ξεφεύγει από τον ντροπαλό χαρακτήρα του.

Το 2018 έλαβε μέρος στο δημοφιλές talent show «The Voice» στη Γερμανία και κατάφερε να φτάσει μέχρι τις Ημιτελικές φάσεις κάνοντας το κοινό να τον αγαπήσει ιδιαίτερα. Η αδυναμία του για την Ελλάδα είναι τεράστια καθώς μιλά άπταιστα ελληνικά ενώ δεν χάνει την ευκαιρία να επισκέπτεται την Ελλάδα και την Κύπρο για διακοπές κυρίως τη περίοδο των Χριστουγέννων που τόσο ο ίδιος αγαπά και ξεχωρίζει.

Τον Αύγουστο του 2019 συμμετείχε στο New Wave Festival στο Sochi της Ρωσίας εκπροσωπώντας τις Η.Π.Α. Εκεί ήταν όπου ξεκίνησε να συστήνεται με το καλλιτεχνικό του όνομα Sandro Nicolas.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: