Δώρα Χρυσικού: «Κύριε Λιγνάδη, έχω στοιχεία ότι το 2015 δεν ήσασταν στην Ιθάκη»

Η ηθοποιός Δώρα Χρυσικού τοποθετείται και αυτή ως υπέρμαχος του κινήματος #metooGR, και ειδικότερα με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook αναφέρει πως ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν βρισκόταν στην Ιθάκη τον Αύγουστο του 2015 και πως έχει στοιχεία που το αποδεικνύουν, δηλώνοντας μάλιστα πως είναι διατεθειμένη να τα καταθέσει και στη Δικαιοσύνη εάν κριθεί απαραίτητο – Δείτε τη μακροσκελή ανάρτησή της

Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η γνωστή ηθοποιός Δώρα Χρυσικού διατείνεται πως διαθέτει στοιχεία τα οποία καταδεικνύουν πως ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος προφυλακίστηκε και πρόκειται να μεταφερθεί στις φυλακές της Τρίπολης, δεν βρισκόταν στην Ιθάκη τον Αύγουστο του 2015. Μάλιστα, η ίδια στην ανάρτησή της σημειώνει χαρακτηριστικά πως μπορεί να τα καταθέσει στη Δικαιοσύνη εφόσον αυτό χρειαστεί.

«Κύριε Λιγνάδη, καταλαβαίνω τον πανικό σας, αλλά...»

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός Δώρα Χρυσικού αναφέρει στην ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: «Αυτή είναι η κατάπτυστη απολογία του Λιγνάδη. Ας του πει κάποιος πως με ψέματα επιβαρύνει χειρότερα τη θέση του. Όπως το κατάφωρο ψέμα ότι τον Αύγουστο του 2015, που φέρεται να βίασε ένα από τα θύματα, ήταν διακοπές στην Ιθάκη. Κύριε Λιγνάδη, καταλαβαίνω τον πανικό σας, αλλά έχω στοιχεία ότι το 2015 δεν ήσασταν στο νησί, ούτε το 2016, ήρθατε στο νησί μου το 2017 και το 2018 και προτίθεμαι να τα καταθέσω στις αρμόδιες αρχές εάν και εφόσον χρειαστεί».

Δείτε την ανάρτηση της Δώρας Χρυσικού στο Facebook:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM