Δόξας: «Θα παλέψω εντίμως στα δικαστήρια για το καλό της κόρης μου»

Ο Κώστας Δόξας ζητά να παύσει οποιαδήποτε αναφορά στο άτομό του και θα κινηθεί δικαστικά για το καλό της κόρης του

Ο γνωστός τραγουδιστής, Κώστας Δόξας, μίλησε το tlife, δηλώνοντας πως θα παλέψει για το καλό της κόρης του μετά την «θύελλα» αντιδράσεων που προέκυψε από τις δηλώσεις της πρώην συζύγου του για κακοποιητική συμπεριφορά εις βάρος της.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε:

«Θα ήθελα να σας επισημάνω για άλλη μια φορά τα εξής: η κα Δεληθανάση δεν είναι μια γυναίκα που βρήκε το θάρρος να μιλήσει τώρα. Διαθέτει πλήρη νομική κάλυψη και προστασία εδώ και τρία χρόνια στις μεταξύ μας δικαστικές αντιδικίες. Οι ισχυρισμοί της περί δήθεν ξυλοδαρμών έχουν προβληθεί ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟΥ στη δίκη περί ασφαλιστικών μέτρων και αγωγής της για την επιμέλεια του τέκνου μας και την διατροφή της ίδιας και του τέκνου μας και έχουν απορριφθεί.

Οτιδήποτε νεότερο ισχυρίζεται με φωτογραφίες – κατά τους ισχυρισμούς της – έχουν ληφθεί προ ενός έτους και για τις οποίες έχει στηθεί εδώ και μερικές μέρες μια ιδιότυπη τηλεοπτική προανάκριση, χωρίς ΚΑΝ να έχω καταστεί κατηγορούμενος ή ύποπτος τέλεσης αδικήματος, παραβιάζει κατάφωρα την προσωπικότητά μου και το τεκμήριο αθωότητάς μου. Επισημαίνω ότι τέτοιες τακτικές ουδεμία ενημέρωσης ή προστασίας του κοινού εξυπηρετούν και αρμόδιες να επιληφθούν είναι μόνο οι δικαστικές αρχές. Για τον λόγο αυτό σας καλώ να παύσετε την οποιαδήποτε αναφορά στο όνομά μου αλλά και τη χρήση της εικόνας μου δεσμευόμενος ότι θα προβώ άμεσα στη Δικαιοσύνη για την προστασία και την προάσπιση των δικαιωμάτων μου.

Θα παλέψω εντίμως στα δικαστήρια για το καλό της κόρης μου»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM