Δήμος Μούτσης: Η απάντησή του στην καταγγελία της Λυδίας Σέρβου

Ο μουσικοσυνθέτης Δήμος Μούτσης, μέσω του δικηγόρου του, απαντά στην καταγγελία εις βάρος του από την τραγουδίστρια Λυδία Σέρβου για σεξουαλική παρενόχληση, όταν εκείνη ήταν 15 ετών

Μέσω του δικηγόρου του, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Δήμος Μούτσης απαντά στη Λυδία Σέρβου. Η τραγουδίστρια τον κατονόμασε ως δράστη σεξουαλικής επίθεσης εις βάρος της στην ηλικία των 15 χρόνων.

Η απάντηση του μουσικοσυνθέτη

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται το εξής από πλευράς του μουσικοσυνθέτη: «Αναφορικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που αφορούν το πρόσωπό του, ο Δήμος Μούτσης δηλώνει ότι οι απαντήσεις του θα δοθούν όπου και όπως νομικά προβλέπεται».

Η καταγγελία της Λυδίας Σέρβου

Να υπενθυμίσουμε πως νωρίτερα σήμερα (4/2) η τραγουδίστρια Λυδία Σέρβου προχώρησε σε μια καταγγελία μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook. Σε αυτήν ανέφερε πως ένας μουσικοσυνθέτης τής είχε επιτεθεί σεξουαλικά όταν εκείνη ήταν 15 ετών. Χωρίς, ωστόσο, να τον κατονομάζει.

Αργότερα βέβαια η Λυδία Σέρβου -η οποία είχε καταγγείλει ότι κατόπιν μεσολάβησης του ιερέα πατέρα της ένας γνωστός μουσικοσυνθέτης τη δέχτηκε στο σπίτι του στην περιοχή του Παγκρατίου προκειμένου να την ακροαστεί, κλείδωσε και προσπάθησε να την κακοποιήσει σεξουαλικά- αποκάλυψε τελικά το όνομά του.

«Ο άνθρωπος που σακάτεψε την ψυχή μου, πριν καν συμπληρώσω τα 15 μου χρόνια, είναι ο μουσικοσυνθέτης Δήμος Μούτσης»

Ειδικότερα, η τραγουδίστρια Λυδία Σέρβου με συνέντευξή της στα «Νέα» που κυκλοφορούν γνωστοποίησε το όνομα του μουσικοσυνθέτη, κατονομάζοντας ως φερόμενο δράστη τον εξαιρετικά δημοφιλή Δήμο Μούτση.

Όταν, μάλιστα, ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο εάν πιστεύει ότι έχει μετανιώσει ο ίδιος σήμερα, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «αυτό θα μπορούσε να το απαντήσει μόνο ο ίδιος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM