Χρήστος Βασιλόπουλος: «Μπήκα σε ένα δωμάτιο και, όταν τελείωσε η ακρόαση, μου ζήτησε να γδυθώ»

Ο γνωστός ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος αποκάλυψε δύο ανάρμοστα περιστατικά που έχει βιώσει στον χώρο του θεάτρου

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» αποκάλυψε δύο περίεργα περιστατικά με τα οποία έχει έρθει αντιμέτωπος κατά τη διάρκεια της καριέρας του πάνω στο σανίδι. Ειδικότερα, ο ηθοποιός έκανε λόγο για ένα περιστατικό παρενόχλησης και για ένα περιστατικό εκβιασμού. Παράλληλα, παίρνοντας θέση για όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα για τον χώρο του θεάματος, ο ηθοποιός δήλωσε «χαρούμενος που ξεκίνησε η αλλαγή».

«Αλλάζει όλο το σύστημα και είμαι χαρούμενος που γίνεται αυτό»

Αρχικά ο ηθοποιός είπε: «Ζούμε ιστορικές αλλαγές και στιγμές. Αλλάζει όλο το σύστημα και είμαι χαρούμενος που γίνεται αυτό. Κάποιοι άνθρωποι μπαίνουν στη θέση τους και ο καθένας καταλαβαίνει ότι κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο. Η κατάχρηση εξουσίας δεν έχει να κάνει μόνο με ηθοποιούς, γίνεται παντού. Υπάρχουν αυτές οι αλλαγές και θα γίνει ξεκαθάρισμα που θα είναι ουσιαστικό. Όλοι έχουμε μια ιστορία να πούμε σε όλους τους κλάδους».

«Οι σκηνοθέτες ό,τι ραντεβού κάνουν στα γραφεία τους το κάνουν με ανοιχτές πόρτες»

Αμέσως μετά συνέχισε λέγοντας: «Το 2017 το HBO έγινε το πρώτο κανάλι το οποίο έχει έναν άνθρωπο που συντονίζει τις ερωτικές σκηνές και τις σκηνές που οι ηθοποιοί αισθάνονται άβολα. Επίσης, οι σκηνοθέτες ό,τι ραντεβού κάνουν στα γραφεία τους το κάνουν με ανοιχτές πόρτες. Τα casting γίνονται μέσω κάμερας στο σπίτι σου ή να σε τραβάει κάποιος. Δεν υπάρχουν προσωπικά ραντεβού και στις οντισιόν σε μεγαλύτερο επίπεδο δεν βρίσκεται κανένας τετ α τετ, μόνος του στο δωμάτιο. Είναι 2-3 άτομα».

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός αποκάλυψε δύο περιστατικά τα οποία έχει βιώσει ο ίδιος. Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Βασιλόπουλος είπε: «Όταν ήμουν 19 ετών, πήγα σε μια ακρόαση ενός πολύ μεγάλου σκηνοθέτη. Μπήκα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και, όταν τελείωσε η ακρόαση, μου ζήτησε να γδυθώ. Γδύθηκα, έμεινα με το εσώρουχο, μου ζήτησε να το βγάλω κι αυτό, ρώτησα "γιατί" και τελικά ντύθηκα κι έφυγα». Και συμπλήρωσε: «Ένιωσα άβολα. Δεν βρίσκεται στη ζωή πλέον».

Και συνέχισε αναφερόμενος και σε ένα δεύτερο περιστατικό. «Σε ένα δεύτερο περιστατικό, έχω κλείσει σε ένα σίριαλ του Mega, έχουμε κάνει το πρώτο επεισόδιο, το οποίο στάλθηκε στο κανάλι. Το κανάλι δεν έδωσε έγκριση για μένα και μου ανακοινώθηκε ότι δεν θα συνεχίσουμε τη συνεργασία. Εγώ πήρα τον παραγωγό και του είπα ότι θα πρέπει να πληρωθώ. Μου είπε ότι όχι μόνο δεν θα πληρωθώ, αλλά και ότι αν πάω σε δικηγόρο, θα φροντίσει να μη δουλέψω ξανά στην τηλεόραση».

Ερωτηθείς για το αν θα προχωρούσε σε καταγγελία, ο ηθοποιός δήλωσε το εξής: «Σε περίπτωση που κινδύνευαν κι άλλα άτομα από τον σκηνοθέτη θα το έλεγα το όνομά του, αλλά δεν είναι στη ζωή».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM