Χαϊκάλης: Η ανατριχιαστική μαρτυρία της γυναίκας που τον καταγγέλλει για απόπειρα βιασμού

Ανατριχιαστική η περιγραφή της γυναίκας που καταγγέλλει τον ηθοποιό Παύλο Χαϊκάλη για απόπειρα βιασμού – «Τα χέρια του ήταν σαν ζωγραφιά στον λαιμό μου για μέρες»

Όπως είναι ήδη γνωστό, μετά την καταγγελία της Ηλιάνας Αραβή στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) για σεξουαλική παρενόχληση από τον γνωστό ηθοποιό Παύλο Χαϊκάλη, και μια δεύτερη υπόθεση βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Τα πρώτα δημοσιεύματα έκαναν λόγο περί σεξουαλικής παρενόχλησης, ωστόσο, όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η συγκεκριμένη καταγγελία της γυναίκας στο ΣΕΗ εις βάρος του ηθοποιού, η οποία κατατέθηκε χθες (11/2), έχει να κάνει με απόπειρα βιασμού. Όπως αναφέρεται στην εκπομπή, βασιζόμενη σε ρεπορτάζ της εφημερίδας «On Time», η γυναίκα μέσα από την ΕΡΤ προχώρησε σε μια σπαρακτική περιγραφή του συμβάντος.

«Με βούτηξε να με φιλήσει»

Πιο συγκεκριμένα, στο ηχητικό ντοκουμέντο που παρέθεσε η εκπομπή «Ευτυχείτε» από το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η κοπέλα που έκανε την καταγγελία δήλωσε τα ακόλουθα: «Μου έφτιαξε καφέ, είχα πιει δυο-τρεις γουλιές και με βούτηξε να με φιλήσει. Ξαφνικά είδα έναν άλλον άνθρωπο. Δεν ήταν ο φίλος που τα λέγαμε, το αγόρι της φίλης μου. Ήταν κάτι άλλο. Είχε σαλτάρει».

«Με έπιασε με τα χέρια από τον λαιμό και με έσφιγγε»

Στη συνέχεια ακούμε τη γυναίκα να λέει με σπαρακτική φωνή για το περιστατικό με τον γνωστό κωμικό: «Στην πάλη μας, με έπιασε με τα χέρια από τον λαιμό και με έσφιγγε. Τα χέρια του ήταν σαν ζωγραφιά στον λαιμό μου για πάρα πολλές μέρες. Με χτύπησε με τον αγκώνα πάνω στην τομή και λιποθύμησα. Τρόμαξε, συνειδητοποίησε πως ήταν εκτός και μου έφερε νερό. Δεν ξέρω πώς σηκώθηκα και μπήκα στο ταξί. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι ο δικός μου άνθρωπος με βρήκε στις σκάλες λιπόθυμη».

«Αυτός που θα τον τιμωρήσει θα είναι ο Θεός»

Αμέσως μετά η 25χρονη, τότε ηθοποιός, συνεχίζοντας την ανατριχιαστική της περιγραφή λέει: «Έκλαιγε στα πόδια μου. Ο πατέρας μου πήγε να τον πιάσει να τον σκοτώσει. Εκείνος έκλαιγε στα πόδια μου και έλεγε "δεν έχω πειράξει μυρμήγκι στη ζωή μου". Αυτός που θα τον τιμωρήσει θα είναι ο Θεός».

«Πρέπει να καταλάβουν κάποια καθάρματα ότι το "όχι" μιας γυναίκας είναι "όχι"»

Η γυναίκα, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της, κατέληξε λέγοντας: «Μετάνιωσα πάρα πολλές φορές που δεν το προχώρησα με όλη μου την ψυχή. Αν χρειαστεί, θα στηρίξω και άλλες καταγγελίες γυναικών που θα πάνε σε δίκη. Πρέπει να καταλάβουν κάποια καθάρματα ότι το "όχι" μιας γυναίκας είναι "όχι"».

Η εκπομπή «Ευτυχείτε» ήρθε σε επικοινωνία με τον ηθοποιό Παύλο Χαϊκάλη, ο οποίος απάντησε πως μέχρι σήμερα δεν έχει λάβει τίποτα στα χέρια του, καθώς ακόμα περιμένει να φτάσει σε αυτόν ο φάκελος από το ΣΕΗ αναφορικά με τις δύο καταγγελίες.

Μάλιστα, όπως ειπώθηκε στην εκπομπή, ο ηθοποιός δεν μπορεί να πάρει τις κατηγορίες στα χέρια του επειδή δεν είναι μέλος του ΣΕΗ και σκοπεύει να γίνει μέλος προκειμένου να παραλάβει τις σχετικές καταγγελίες εις βάρος του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε»: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM