Black Vybez: Η συνεργασία με τον Fuji και το #Favorito (pics+vid)

Το #Favorito παίζει δυνατά και ο Black Vybez μίλησε στο News2u.gr για την επιτυχία του, αλλά και για τη συνεργασία του με τον Fuji.

Μάλιστα, αναφέρθηκε στη δημιουργική περίοδο της καραντίνας και δεν δίστασε ν' αποκαλύψει από που αντλεί έμπνευση για να γράψει τη δική του μουσική.

-Νέο τραγούδι. Πες μας λίγα λόγια γι’ αυτή τη δουλειά.

«Το #Favorito πιστεύω είναι μια δροσιά στην Ελλάδα! Μια ομαδική δουλειά σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη μ' ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα. Πήραμε μεγάλη ανταπόκριση στο κομμάτι αυτό και είναι κάτι που με χαροποιεί παρά πολύ! Όσο για το είδος του τραγουδιού είναι

''Brazil funk''. Είναι νέος ήχος στα ελληνικά δεδομένα και ήρθε για να κατακτήσει νέους ακροατές»

-Η συνεργασία με τον Fuji και την Palmundo Music πως προέκυψε;

«Η συνεργασία μου με τον Fuji είναι γενικά μια ιστορία γεμάτη..!

Ήταν σαν να έπρεπε να γνωρίσω αυτό το άτομο. Έγιναν πράγματα που το ένα έφερε το άλλο , ώσπου συνεργαστήκαμε. Μιλήσαμε, μου είπε το όραμα του για την Palmundo και η αλήθεια είναι πως τα οράματα μας είχανε πολλά κοινά και κάπως έτσι όλα τα άλλα είναι ιστορία!»

- Το φετινό καλοκαίρι πως σε βρίσκει;

«Το φετινό καλοκαίρι με βρίσκει με άλλη ψυχολογία! Με μια μεγάλη θετική ενέργεια και πολύ όρεξη για δουλειά. Σίγουρα θα θυσιάσω αρκετά μπάνια στην παραλία, αλλά σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό»

 

-Η περίοδος της καραντίνας ήταν δημιουργική για σένα;

«Η αλήθεια είναι πως δούλεψα πάρα πολύ εκείνες τις μέρες! Ετοίμασα πολλά τραγούδια , υλοποίησα αρκετές μουσικές και ιδέες και μπορώ να πω πως ναι ήταν αρκετά δημιουργική»

-Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σου σχέδια;

«Σαν μουσικός παραγωγός δουλεύω πυρετωδώς σε projects του εξωτερικού αλλά και της Ελλάδας.  Και σαν καλλιτέχνης έχω πολλές ιδέες και ετοιμάζω ήδη τις επόμενες κυκλοφορίες μου που κατά την γνώμη μου θα είναι "φωτιά"».

- Έμπνευση από που μπορείς ν’ αντλήσεις για να κάνεις ένα τραγούδι;

«Μπορώ να πάρω από οπουδήποτε έμπνευση.  Σίγουρα υπάρχουν οι "down" μέρες μου που δεν ακουμπάω το midi keyboard και το στυλό δεν ακουμπάει το χαρτί, αλλά γενικά μπορώ να αντλήσω από οπουδήποτε και οτιδήποτε! Ένα μικρό παράδειγμα είναι όταν έκανα μια μουσική με τον ήχο ενός θυλάστρου (χαχα)! Γενικά τα πάντα γίνονται μουσική γιατί πολύ απλά για μένα τα πάντα είναι μουσική!»