Κρούσμα κοροναϊού και στο Big Brother (vid)

Κρούσμα κοροναϊού φαίνεται πως υπάρχει στο Big Brother σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια του «Ευτυχείτε», Κατερίνα Καινούργιου, μέσα από τον αέρα της εκπομπής της προχώρησε σε μια συγκλονιστική ανακάλυψη, καθώς όπως είπε στο Big Brother υπάρχει θετικό κρούσμα κοροναϊού.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη στα social media, πως το σαββατιάτικο live του J2US αναβάλλεται, λόγω κρούσματος κοροναϊού, ο ίδιος μίλησε στο «Ευτυχείτε».

Ο παρουσιαστής είπε χαρακτηριστικά: «Επειδή ο κόσμος δεν γνωρίζει, πάρα πολλά άτομα που δουλεύουν σε μια παραγωγή, όπως στο J2US, μπορεί να δουλεύουν το πρωί στον ΣΚΑΙ, μετά σε άλλη παραγωγή του Open, μετά στον ΑΝΤ1… Κυρίως οι τεχνικοί, δουλεύουν σε πολλές παραγωγές. Όταν ενημερώθηκα ότι ένας τεχνικός σε μια άλλη μεγάλη παραγωγή, όχι δική μας, έχει βγει θετικός…».

Και κάπου εκεί, η Κατερίνα Καινούργιου τον διέκοψε και αποκάλυψε: «Να το πούμε, είναι επίσημο, είναι στο Big Brother. Μάλιστα, δεν είναι ένα το κρούσμα εκεί, φημολογείται ότι είναι περισσότερα».

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM