«Big Brother»: Αυτός ο παίκτης κερδίζει το βέτο

Με την κατάσταση στο σπίτι του «Big Brother» να είναι έκρυθμη μετά την ένταση ανάμεσα στον Δημήτρη Κεχαγιά και τον Χρήστο Βαρουξή, οι παίκτες θέλουν απεγνωσμένα το βέτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την επίθεση που δέχτηκε από τον Δημήτρη Κεχαγιά, ο Χρήστος Βαρουξής είναι ο παίκτης που κέρδισε το βέτο. Η αποκάλυψη ήρθε μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε», κατά τη διάρκεια της οποίας ειπώθηκε πως ο νικητής του βέτο στο «Big Brother» είναι ο Χρήστος.

Από την ανοιχτή ψηφοφορία, οι παίκτες που βγήκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Άννα Μαρία Ψυχαράκη και ο Δημήτρης Πυργίδης. Παράλληλα, από τη μυστική ψηφοφορία υποψήφιοι τέθηκαν οι Σοφία Δανέζη, Δημήτρης Κεχαγιάς και Γρηγόρης Τσεκούρας.

Παρ’ όλα αυτά, ο Χρήστος Βαρουξής, έχοντας κερδίσει το βέτο, αποφάσισε να σώσει τον Δημήτρη Πυργίδη.

Έτσι, τελικοί υποψήφιοι για το live επεισόδιο της Παρασκευής 4 Δεκεμβρίου θα είναι ο Δημήτρης Κεχαγιάς, η Σοφία Δανέζη, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη και ο Γρηγόρης Τσεκούρας.

Σημειώνεται πως ο Δημήτρης Κεχαγιάς έχει φάει ποινή από τον Big Brother, βγαίνοντας αυτόματα υποψήφιος προς αποχώρηση, καθώς επιτέθηκε στον Χρήστο Βαρουξή και παραλίγο να ασκήσει σωματική βία.

Ακόμη μία φορά ο Δημήτρης Κεχαγιάς όχι μόνο ζήτησε να αποχωρήσει από το σπίτι του Big Brother, αλλά και να μην του μιλήσει κανείς μέχρι την Παρασκευή (4/12).

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM