Big Brother: Τι θα γίνει με το αποψινό live-Όσα έδειξαν τα τεστ κοροναϊού

Αρκετά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για κρούσματα στην παραγωγή του Big Brother, με αποτέλεσμα να προκληθεί ανησυχία αναφορικά με τη διεξαγωγή του αποψινού live.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το live του Big Brother θα πραγματοποιηθεί κανονικά το βράδυ της Παρασκευής 30 Οκτωβρίου.

Όλα τα τεστ που έγιναν στους εργαζομένους, για να διαπιστωθεί αν κάποιος είναι θετικός στον Covid-19, βρέθηκαν αρνητικά.

Έτσι, στο αποψινό επεισόδιο ο Χάρης Βαρθακούρης μαζί με τον Ανδρέα Μικρούτσικο θα υποδεχτούν κανονικά τους τηλεθεατές.

Παρ' όλα αυτά, προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία της υγείας των συντελεστών του «Big Brother», δεν θα υπάρχουν πολλά άτομα στο τηλεοπτικό πλατό.

Στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε ποιος θα αφήσει πίσω του το σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού», καθώς θα ανακοινωθεί ποιος από τους τέσσερις υποψήφιους αποχωρεί.

Υπενθυμίζεται, πως για αυτή την εβδομάδα υποψήφιοι είναι οι δίδυμοι Παναγιώτης και Χρήστος Βαρουξής, η Σοφία Δανέζη και η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η οποία τιμωρήθηκε για τη συμπεριφορά της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Big Brother Greece (@grbigbrother) στις 29 Οκτ, 2020 στις 4:41 μμ PDT

Κρούσματα σε άλλο reality

Μπορεί το reality του Big Brother να τη γλίτωσε από τον ιό της πανδημία και να συνεχίζει κανονικά τη διεξαγωγή του, ωστόσο δε συμβαίνει το ίδιο με άλλα shows.

Μετά από τον εντοπισμό κρουσμάτων, το live του «Just the 2 of Us» για το Σάββατο (31/10) αναβάλλεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM