«Big Brother»: Όταν ο Κεχαγιάς «έριχνε» το Instagram

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς ήταν ένας από τους πιο αμφιλεγόμενους παίκτες του Big Brother, ο οποίος πολλές φορές προκάλεσε την δυσφορία των τηλεθεατών λόγω των αντιδράσεων του.

Η απαράδεκτη αντίδραση του στο πρόσωπο του Χρήστου Βαρουξή, ήταν και η αφορμή για να αποχαιρετίσει μια και καλή το σπίτι του Big Brother. Σημειώνεται, πως ο Δημήτρης Κεχαγιάς είχε τεθεί αυτομάτως υποψήφιος προς αποχώρηση από τον «Μεγάλο Αδελφό» ως ποινή για την εκρηκτική συμπεριφορά του.

Όπως φάνηκε το δέσιμο που είχε με τη Σοφία Δανέζη δεν του βγήκε σε καλό, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν πως η παίκτρια του Big Brother επηρέασε αρνητικά τον Δημήτρη Κεχαγιά, φτάνοντάς τον στα άκρα αρκετές φορές.

Ανεξάρτητα από τη συμπεριφορά του μέσα στο σπίτι του Big Brother, ο Δημήτρης Κεχαγιάς είναι ομολογουμένως ένας όμορφος άντρας, γεγονός που δικαιολογεί το ενδιαφέρον του γυναικείου κοινού στο πρόσωπό του.

Με αφορμή την αποχώρηση του από το reality του ΣΚΑΪ, ανακαλύψαμε πολύ όμορφες φωτογραφίες από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

o dimitris kechagias odigai michani

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες του στο womensnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM