Big Brother: Σχηματίστηκε φάκελος στο ΕΣΡ για τον Κεχαγιά

Σε αναβρασμό βρίσκεται ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ και ειδικότερα η παραγωγή του Big Brother μετά από πλήθος καταγγελιών με αφορμή την απαράδεχτη συμπεριφορά και λεκτική βία του Δημήτρη Κεχαγιά, ο οποίος αποχώρησε το βράδυ της Παρασκευής (4/12), εις βάρος του Χρήστου Βαρουξή. Μάλιστα, σχηματίστηκε και φάκελος στο ΕΣΡ. 

Μετά τον άγριο καυγά Δημήτρη Κεχαγιά και Χρήστου Βαρουξή στο τηλεοπτικό ριάλιτι Big Brother και την πληθώρα καταγγελιών από τηλεθεατές, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) παίρνει θέση σε όσα έγιναν σχηματίζοντας δικογραφία σε βάρος του πρώτου.

Πιο συγκεκριμένα, αφορμή για να σχηματιστεί φάκελος στάθηκε το ξέσπασμα του Κεχαγιά και την παρολίγον χειροδικία στον Χρήστο Βαρουξή, καθώς και την ακατάλληλη φρασεολογία που χρησιμοποίησε εις βάρος συμπαικτών του.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του ΕΣΡ:

Περιήλθε στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης πλήθος καταγγελιών που αφορούν τηλεοπτικό πρόγραμμα με τίτλο «Big Brother».

Παρατίθενται ενδεικτικά αποσπάσματα των καταγγελιών: «Απειλές, λεκτική και ψυχολογική βία, παρολίγον χειροδικία και μπούλινγκ όλων των διαστάσεων» – «Απειλούσε και τραμπούκιζε συμπαίκτη του» – «χυδαίες εκφράσεις…και…ύβρεις…» – «έβριζε ασύστολα» – «Απειλεί και τρομοκρατεί τους συμπαίχτες του».

Σχηματίσθηκε φάκελος, ορίσθηκε εισηγητής και εκλήθη η λειτουργούσα τον σταθμό εταιρία σε ακρόαση για την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 11.00 π.μ.

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM