Big Brother: Ποιος είναι ο νέος αρχηγός της εβδομάδας;

Πολλές ανατροπές θα επικρατήσουν στο σπίτι του Big Brother, καθώς ο νέος αρχηγός θα αναδειχθεί με έναν όχι και τόσο συνηθισμένο τρόπο.

Ο νέος αρχηγός της εβδομάδας στο Big Brother φαίνεται πως θα είναι μια αμφιλεγόμενη παίκτρια, που δεν είναι άλλη από τη Σοφία Δανέζη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή «Love it», ο τρόπος ανάδειξης του αρχηγού θα είναι ιδιαίτερα πρωτότυπος. Μάλιστα, στο αποψινό live επεισόδιο (23/11), θα δούμε τους παίκτες που έχουν απομείνει μέσα στο reality του «Big Brother» να παλεύουν με «νύχια και με δόντια» για την κατάκτηση της αρχηγίας. Ένα γεγονός που είναι αυτονόητο, καθώς όποιος αναδειχθεί αρχηγός θα έχει αυτόματα και ασυλία.

Η Σοφία Δανέζη καταφέρνει να βγει αρχηγός της εβδομάδας και πλέον θα μένει στο δωμάτιο του captain. Ωστόσο,οι αρμοδιότητες της στο ρόλο του αρχηγού θα ξεκινήσουν σε λίγες μέρες.

Η αποστολή της εβδομάδας θέλει τους παίκτες να παίζουν ένα επιτραπέζιο παιχνίδι, στο οποίο οι παίκτες έχουν κάποια γράμματα και πρέπει να φτιάξουν λέξεις.

Παρ΄όλα αυτά, το σπίτι θα μετατραπεί σε «εμπόλεμη ζώνη» λόγω μιας αποστολής, κατά την οποία ο Θέμης δεν θα δεχτεί να παίξει.

Ο Θέμης Κανέλλος δηλώνει χαρακτηριστικά πως αυτό δεν αρμόζει στον χαρακτήρα του.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βρεθεί στο δωμάτιο επικοινωνίας και να έρθει σε διαπληκτισμό με τον Big Brother.

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM

πηγή: womensnews.gr