Big Brother: Η αντίδραση της Σοφίας όταν έμαθε πως είναι υποψήφια με την Αφροδίτη (vid)

Όπως είναι ήδη γνωστό, η Σοφία Δανέζη μαζί με την Αφροδίτη Γεροκωνσταντή θα είναι υποψήφιες προς αποχώρηση, καθώς παραβίασαν βασικό κανόνα του παιχνιδιού, ωστόσο, απίστευτη ήταν η αντίδραση της Σοφίας όταν το έμαθε. 

Η Σοφία Δανέζη αντέδρασε έντονα μόλις άκουσε πως θα είναι υποψήφια προς αποχώρηση μαζί με την Αφροδίτη Γεροκωνσταντή λόγω παράβασης των κανόνων του Big Brother.

Πιο συγκεκριμένα και όπως είπε ο ίδιος ο «Μεγάλος Αδερφός» στις δύο παίκτριες, τέθηκαν υποψήφιες καθώς καλύψαν τα μικρόφωνα τους όταν πήγαν στο μπάνιο και δεν ακουγόταν το τι λένε.

Όταν λοιπόν οι δυο τους κλήθηκαν στο δωμάτιο επικοινωνίας και ενημερώθηκαν για αυτή την απόφαση, η Σοφία Δανέζη άρχισε να αντιδρά ιδιαιτέρως έντονα.

Πως αντέδρασαν οι δύο παίκτριες

Και οι δύο επέμεναν πως δεν έκαναν κάτι τέτοιο, με την τραγουδίστρια να αρχίζει τις φωνές στον Big Brother και να λέει πως αυτή η απόφαση είναι στημένη.

Μάλιστα, κατά την έξοδο τους από το δωμάτιο επικοινωνίας, η Σοφία Δανέζη ακούστηκε να λέει «f**k off», δηλαδή «άντε γ@@@υ».

Στη συνέχεια, και αφού βγήκαν στο σαλόνι και ανακοίνωσαν την απόφαση της παραγωγής, η Σοφία δεν σταμάτησε να φωνάζει και να τονίζει πως αυτή η απόφαση είναι «στημένη».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM