Θέμης Κανέλλος: «Μπορεί το παιδί σας να μην είναι όπως το θέλατε

Σε μια κατάθεση «ψυχής» προχώρησε ο παίκτης του «Big Brother», Θέμης Κανέλλος.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε με την οικογένεια του, αλλά και το bullying, το οποίο δέχθηκε πάρα πολλές φορές.

«Γεννήθηκε το 2002. Το 2010 ήρθα πρώτη φορά με το θέμα του θανάτου. Η μητέρα μου ήταν έγκυος σε δίδυμα και τα δυο παιδιά λίγες μέρες μετά τη γέννηση τους πέθαναν. Αναρωτιόμουν συνέχεια γιατί. Το 2013 ήταν η χρονιά που ανακάλυψα ότι είμαι gay. Το 2015 ήταν η χρονιά που ανακάλυψα ένα αγόρι ίδιο με μένα και αντάλλαξα το πρώτο μου φιλί.

Ένιωσα πεταλούδες μέσα μου να πετάνε, όλα αυτά τα όμορφα συναισθήματα. Το 2016 ήταν η χρονιά που οι γονείς μου ανακάλυψαν ότι είμαι gay. Μου μιλούσαν άσχημα, υπήρχαν έντονοι καβγάδες στο σπίτι. Γίναμε εχθροί και άγνωστοι μέσα στο ίδιο μας το σπίτι. Αποφεύγαμε ο ένας τον άλλον. Όταν μιλούσαμε πάντα καταλήγαμε στο ίδιο θέμα. Ένιωθα τότε ότι δεν έχω κανέναν άνθρωπο δίπλα μου. Κανέναν που να θέλει να είμαι ο εαυτός μου και να χαίρεται με το ότι είμαι καλά. Ένιωθα ότι υπήρχε πάνω μου μια ταμπέλα που έγραφε gay. Ένιωθα ότι οι γονείς μου με μισούν και θέλουν να εξαφανιστώ. Ένιωσα ότι είμαι η ντροπή της οικογένειας. Το 2017 ήταν η χρονιά που έφτιαξα το κανάλι μου στο YouTube.

Κάποιοι με σταματούσαν και μου έλεγαν τι ωραίο μακιγιάζ και άλλοι περνούσαν δίπλα μου και έλεγαν π@@στρ@. Διαφορετικές αντιδράσεις από τον κόσμο. Ήταν η πρώτη χρονιά που με απείλησαν. Ήρθαν δυο τυπάδες και με απείλησαν ότι θα με σκοτώσουν. Το συναίσθημα όταν μου έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό... Είδα όλη μου τη ζωή να περνάει από μπροστά μου. Το 2018 ήταν μια ενδιαφέρουσα χρονιά ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύθηκα πραγματικά, έναν πολύ όμορφο άνθρωπο. Ένιωσα αγάπη, στοργή. Όμως όπως όλοι οι έρωτες έτσι και αυτός τελείωσε. Δεν τελείωσε καλά. Παράτησα το σχολείο γιατί ήθελα να πάω σε ένα ΕΠΑΛ που είχε αισθητική. Πήγα γράφτηκα μέχρι που οι γονείς μου αποφάσισαν ότι το μακιγιάζ δεν είναι πολύ αντρικό οπότε παράτησα το σχολείο.

Το 2019 αποφάσισα να πάω σε μια σχολή μακιγιάζ και να ασχοληθώ με αυτό που αγαπάω. Βρήκα μια σχολή, πήγα και την τελείωσα και χαίρομαι που το έκανα. Το 2020 θέλω να πω ότι είμαι ένας πολύ συνειδητοποιημένος άνθρωπος και ξέρω ποιος είμαι. Θέλω να περάσω ένα μήνυμα, στους γονείς, μπορεί το παιδί σας να μην είναι όπως το θέλατε όμως τι έχει σημασία. Δεν έχει σημασία να είναι ευτυχισμένο;

Τέλος θέλω να στείλω ένα μήνυμα στους γονείς μου. Θέλω να τους πω ότι τους αγαπάω, δεν σταμάτησα στιγμή να τους σκέφτομαι και να προσπαθώ να τους καταλάβω. Αλλά ήρθε η στιγμή να καταλάβουν πως είμαι ο Θέμης, είμαι gay και αυτή τη στιγμή είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι εδώ» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Θέμης Κανέλλος.

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM