Άριελ Κωνσταντινίδη: «Παλαιότερα υπήρχε η νοοτροπία ότι τίποτα δεν είναι πολύ σοβαρό»

Συγκλονίζει με τα λεγόμενά της η Άριελ Κωνσταντινίδη: Η αποκάλυψη της ηθοποιού για τις παρενοχλήσεις που έχει δεχτεί και για το περιστατικό συνεργάτη της με τον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό – «Μου είπε... "δεν έχεις δει τον μπαμπά σου γυμνό;"»

Η γνωστή ηθοποιός Άριελ Κωνσταντινίδη μετά τη συγκλονιστική εξομολόγησή της στο περιοδικό «ΟΚ!» αναφορικά με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που είχε δεχτεί στον χώρο του θεάτρου σε πολύ νεαρή ηλικία κάνει μία ακόμη σημαντική αποκάλυψη στην εκπομπή «Ευτυχείτε», αναφερόμενη σε περιστατικό συνεργάτη της με τον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό Δημήτρη Λιγνάδη.

Να υπενθυμίσουμε πως η ηθοποιός αποκάλυψε στη συνέντευξή της πως στα 9 της χρόνια ένας βοηθός σκηνοθέτη την είχε πιάσει και την είχε φιλήσει στο στόμα.

«Πάντα έλεγα και ήθελα να δείχνω μεγάλη, άρα η δύναμη και η ψυχραιμία περίσσευαν»

Η ίδια αρχικά είπε: «Είμαι στο παιδικό θέατρο από 4 χρόνων. Πάντα έλεγα και ήθελα να δείχνω μεγάλη, άρα η δύναμη και η ψυχραιμία περίσσευαν. Το είπα στον Στέφανο Ληναίο και με τρόμαξε το τράνταγμα που με έφερε στο πρόσωπό του και με φίλησε. Και τότε εκείνος απομακρύνθηκε από το θέατρο».

«Ο πόνος στα μάγουλά μου είναι στη μνήμη μου»

Αμέσως μετά συνέχισε λέγοντας: «Έπειτα στην παράσταση "Εβίτα" συνέβη το ίδιο, αλλά τότε δεν το είπα. Ήταν μια παρόμοια κατάσταση. Πάλι είχα αυτό το τράβηγμα. Ήταν ένα πεταχτό φιλί. Ο πόνος στα μάγουλά μου είναι στη μνήμη μου. Πέρασαν χρόνια και αυτός ο άνθρωπος ήρθε να συνεργαστούμε σε μια παράσταση, αλλά επειδή εκεί υπήρχαν παιδιά, το είπα. Και δεν συνεργαστήκαμε τελικά».

«Το μεγάλο απόστημα είναι η νοοτροπία, που πρέπει να αλλάξει»

Στη συνέχεια διευκρίνισε η ηθοποιός: «Παλαιότερα υπήρχε η νοοτροπία ότι τίποτα δεν είναι πολύ σοβαρό. Επειδή ήμουν σε αυτόν τον χώρο από μικρή, πολλές φορές γονείς ξυλοκοπούσαν τα παιδιά για να δείξουν το ταλέντο τους. Είναι ένας χώρος επαγγελματιών. Κάποιοι γονείς ασκούσαν βία για να είναι τα παιδιά τους ήσυχα στα φώτα της δημοσιότητας. Γι’ αυτό μιλώ για παλαιότερα μυαλά και νοοτροπίες. Το μεγάλο απόστημα είναι η νοοτροπία, που πρέπει να αλλάξει».

«Είχα ακούσει όμως μια ιστορία στα 23 μου χρόνια από έναν νεαρό συνάδελφό μου ηθοποιό»

Όπως ήταν φυσικό, δεν γινόταν να μη γίνει αναφορά και στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για κατά συρροή βιασμούς (ανήλικων αγοριών).

Πιο συγκεκριμένα, η Άριελ Κωνσταντινίδη είπε: «Δεν γνωρίζω προσωπικά τον Δημήτρη Λιγνάδη ή τον πατέρα του. Είχα ακούσει όμως μια ιστορία στα 23 μου χρόνια από έναν νεαρό συνάδελφό μου ηθοποιό. Ήταν η ιστορία που μου είχε εμπιστευτεί από τότε που ήταν έφηβος. Μάλιστα, μετά την παράσταση βγαίναμε για καφέ στην Αθήνα και φοβόταν μην τον συναντήσει κάπου».

«Το παρουσίαζε σαν έναν έρωτα που τον καταπίεζε και τον παραβίασε τελικώς»

Και συνέχισε λέγοντας: «Εγώ ήμουν 23 χρόνων και δεν πήγαινε το μυαλό μου σε παιδοφιλία. Πιο πολύ πήγαινε το μυαλό μου σε κάτι ρομαντικό και ερωτικό. Το παρουσίαζε σαν έναν έρωτα που τον καταπίεζε και τον παραβίασε τελικώς».

«Δεν καταλάβαινα το μέγεθος της κατάστασης»

«Δεν ήμασταν συνειδητοποιημένοι τότε. Δεν καταλάβαινα το μέγεθος της κατάστασης. Όταν είχαν γίνει όλα αυτά, ο συνάδελφός μου ήταν ανήλικος», κατέληξε η ηθοποιός.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Ευτυχείτε»: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM