Η αποστομωτική απάντηση του Λιάγκα σε χρήστη του Instagram

Ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε μια αποστομωτική απάντηση σε χρήστη του Instagram, που σχολίασε κάτω από ανάρτηση του αναφορικά με τα όσα εξομολογήθηκε ο ηθοποιός Δημήτρης Μοθωναίος στην Φαίη Σκορδά και την εκπομπή «Το Πρωινό»

Στην χθεσινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, «Το Πρωινό» παρακολουθήσαμε μια καθηλωτική εξομολόγηση από τον ηθοποιό Δημήτρη Μοθωναίο για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη στην «τρυφερή» ηλικία των 6 ετών.

Μια εξομολόγηση από καρδιάς, η οποία σχολιάστηκε και πολλοί ήταν εκείνοι, οι οποίοι όντας συγκλονισμένοι, στάθηκαν, έστω και άτυπα, στο πλευρό του ηθοποιού εκφράζοντας τη δική τους άποψη για το ζήτημα.

Η ανάρτηση του παρουσιαστή

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος ήταν εμφανώς συγκινημένος μετά από όσα είπε ο ηθοποιός, αποφάσισε να κάνει μια ανάρτηση με τον Δημήτρη Μοθωναίο και την Φαίη Σκορδά, όπου και έγραψε: «Δημήτρη υποκλίνομαι!!!! @motho_naios @fayskorda @toprwino_ant1».

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση του παρουσιαστή:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Liagas (@gliagas)

Το σχόλιο και η απάντηση Λιάγκα

Ωστόσο, ο παρουσιαστής είδε ένα σχόλιο κάτω από τη σχετική φωτογραφία το οποίο δεν μπορούσε να το αφήσει να «πέσει» κάτω. Πιο συγκεκριμένα, χρήστης του Instagram έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από το post του Γιώργου Λιάγκα: «Κατανοούμε τά πάντα ? αλλά, πλέον αλλάζουμε κανάλι ? κορεσμός, Βαρεθηκαμε ? έχουμε τά δικά μας προβλήματα, sorry ? ευτυχώς υπάρχει, Nova!».

Και μετά από αυτό, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε το λόγο και απάντησε σε αυτό το ακραίο σχόλιο, γιατί, ομολογουμένως, ο συγκεκριμένος χρήστης ξεπέρασε τα όρια. Ο παρουσιαστής απάντησε: «Και πολύ καλά κάνετε και αλλάζετε κανάλι κυρία μου. Το πρόβλημα είναι ότι αλλάζει η κοινωνία μας και εσείς έχετε μείνει σε άλλο κανάλι ζωής...».

Η αλήθεια είναι ότι μπορεί κάποιος να πει ότι δεν υπήρχε λόγος να σχολιαστεί, ωστόσο, μετά από όλα αυτά που ακούγονται το τελευταίο διάστημα, καταλαβαίνω εν μέρει τον παρουσιαστή που δεν το άφησε ασχολίαστο. Έτσι έχουμε μάθει, να μην παίρνουμε μέρος, να μην απαντάμε, ή στην χειρότερη να μην μιλάμε καν.

Ο παρουσιαστής δεν νοιάστηκε γιατί η συγκεκριμένη γυναίκα δεν βλέπει την εκπομπή, ή το γιατί την κριτικάρει, αλλά για το πως αντιμετώπισε ένα τόσο συγκλονιστικό και «λεπτό» ζήτημα. Και μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας να μην είναι αδυναμία μου, αλλά ένα «μπράβο» για την απάντηση του θα του το δώσω, γιατί είπε αυτό που σκέφτηκαν πολλοί από εμάς.

Κάποιοι το έγραψαν, κάποιοι όχι. Και ναι, στον «μαγικό» κόσμο των social media, όλοι μπορούμε να γράφουμε ό,τι θέλουμε, άκριτα, και κανείς δε νοιάζεται τόσο, ωστόσο, καλό θα ήταν να μπει ένα «φίλτρο» ακόμα και σ' αυτό. Κάποια πράγματα είναι αντικειμενικά λάθος ακόμα και στα social media.

Δείτε παρακάτω:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM