Ο Σταμάτης Γονίδης απαντά στα αρνητικά σχόλια: «Αυτή είναι η ανθρωποφαγία της κακής δημοσιογραφίας»

O Σταμάτης Γονίδης θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση μετά τα πικρόχολα σχόλια εις βάρος του τις τελευταίες μέρες – «Δεν σπιλώνεται η δική μου υπόσταση, γιατί ο κόσμος ξέρει ποιος είναι ο Σταμάτης»

Η εκπομπή «Σου Κου family» φιλοξένησε τις δηλώσεις του Σταμάτη Γονίδη με αφορμή τη live streaming συναυλία του. Ωστόσο, η θέση του τραγουδιστή απέναντι στο κομμάτι των καταγγελιών για βιασμό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και σωρεία αρνητικών σχολίων.

Η δήλωση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Ειδικότερα, ο τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης είχε δηλώσει: «Όταν δεν θέλεις ο άλλος να σε βιάσει, υπάρχουν πολλοί τρόποι να το αποφύγεις. Δεν πας στον χώρο του, του ρίχνεις ένα χαστούκι και του λες "θα πάω στην αστυνομία". Του λες "θα το πω στον μπαμπά μου". Επειδή θέλεις να μείνεις στη δουλειά, δέχεσαι όλο αυτό το πρόβλημα, τον εκβιασμό, με συνέπεια να το κουβαλάς σε όλη σου τη ζωή. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να σηκωθείς να φύγεις».

Το σχόλιο της παρουσιάστριας

Αμέσως μετά την προβολή του σχετικού βίντεο, η παρουσιάστρια της εκπομπής, Αντελίνα Βαρθακούρη, πήρε θέση λέγοντας πως αυτή η τοποθέτηση τη βρίσκει αντίθετη και πως η ίδια «είναι απέναντι στο ότι ένα θύμα που έχει κακοποιηθεί, αν δεν θέλει, δεν θα κακοποιηθεί».

Η απάντηση του Σταμάτη Γονίδη

Γι' αυτόν τον λόγο ο ίδιος θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση για όσα λέγονται ή γράφονται.

Στη σελίδα Stamatis Gonidis Page αναφέρεται: «Κάποιοι κακόβουλοι απομονώνουν ένα μέρος μιας ολόκληρης συνέντευξής μου (δεν το κάνουν μόνο σε εμένα αυτό) για να αυξήσουν τα νούμερα τηλεθέασης και να εκθέσουν τον κάθε επώνυμο που του παίρνουν συνέντευξη. Ενώ υπήρχαν τόσα όμορφα κι ωφέλιμα πράγματα σε αυτή την κουβέντα. Αυτό που συνέβη είχε σαν αποτέλεσμα να δεχθώ κάποια άσχημα σχόλια. Αυτή είναι η ανθρωποφαγία της κακής δημοσιογραφίας. Αυτό που με λυπεί είναι ότι η συγκεκριμένη κυρία δεν σεβάστηκε τη φιλία και την αλληλοεκτίμηση που έχω με τον πεθερό της... Δεν σπιλώνεται η δική μου υπόσταση, γιατί ο κόσμος ξέρει ποιος είναι ο Σταμάτης».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του τραγουδιστή:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM